Ramazan Saçma sapan kandil mesajlarından gına gelen var mı? Cenkistanbul Takip Et Yoda Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kadir Gecesi hariç bir kandil gecesi yoktur. şiirli, manili kandil mesajları atmayın. Saçma sapan kandil mesajlarından gına gelen var mı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bana atan yok atan olursa da engelliyorum zaten direk 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Bence çok manidar, sıcak, samimi ve tatlı nostaljik şeylere özlem duyuyorum 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Hahah ya bide bu hazır cuma mesajlari felan var onları okumadan yollayan var cuma diye kandil mesajı yollamıştı biri bana 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Cumalarda var, hic dönüş yapmadim daha 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eskiden geliyordu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bana atan yok atan olursa da engelliyorum zaten direk
Bence çok manidar, sıcak, samimi ve tatlı nostaljik şeylere özlem duyuyorum
Hahah ya bide bu hazır cuma mesajlari felan var onları okumadan yollayan var cuma diye kandil mesajı yollamıştı biri bana
Cumalarda var, hic dönüş yapmadim daha
Ben de bundan muzdaribim
Eskiden geliyordu