Ramazan İftarda mı çok çay içersin yoksa sahurda mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 bir sahur kapanışı daha..İftarda mı çok çay içersin yoksa sahurda mı? İftarda mı çok çay içersin yoksa sahurda mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl İkisinde de içiyorum olmayınca eksiklik oluyor 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Sahurda çok içerim, iftar sonrası kahve içerim 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben çay içmem. kahve içerim sadece. ya da kola viski gibi şeyler 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Ikisini de çok fazla çay tercih etmiyorum ya 2 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Çay değil de genelde kahve tercihimdir. Yeşil çay tüketiyorum sadece. Sahurda ve iftarda soğuk içecekler tercihimdir. 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl İkisinde de içmem 😄 sabah 1 akşam 1 sahur iftar da aynı şekilde 😄 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl İkisinde de içmiyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayret espri yapmadın Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İftarda, üstelik iftari yapmadan cayı demliyoruz hemen çaya oturuyoruz kaçıyor gibi... 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl İftardan sahura kadar içerim.. 😄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynı ben 😀 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Her an içerim istanbullu , zaman fark etmez 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İftardan sonra daha çok çay içerim.. 1 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İftardan sonra rahat 1 demlik bitiriyorum 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. iftarda içerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İkisinde de içiyorum olmayınca eksiklik oluyor
Sahurda çok içerim, iftar sonrası kahve içerim
Ben çay içmem. kahve içerim sadece. ya da kola viski gibi şeyler
Ikisini de çok fazla çay tercih etmiyorum ya
Çay değil de genelde kahve tercihimdir. Yeşil çay tüketiyorum sadece. Sahurda ve iftarda soğuk içecekler tercihimdir.
İkisinde de içmem 😄 sabah 1 akşam 1 sahur iftar da aynı şekilde 😄
İkisinde de içmiyorum
Hayret espri yapmadın
İftarda, üstelik iftari yapmadan cayı demliyoruz hemen çaya oturuyoruz kaçıyor gibi...
İftardan sahura kadar içerim.. 😄
Aynı ben 😀
İftardan sonra normal siyah çay, sahurda rooibos çayı🫶
Sahurda bir bardak
İftardan sonra.
ikisinde de fazla içmem.
çok çay hiçbir zaman içmem
Her ikisinde de çok çay içiyorum
Her an içerim istanbullu , zaman fark etmez
Sahurda içerim veiftardan sonra
Çay içmem
İftardan sonra daha çok çay içerim..