(Reytink olsun diye yazmıştım olaylar gerçek değil:)
Kızlar kocamın yüzünü akşamleyin eşşek olarak gördüm?
(Reytink olsun diye yazmıştım olaylar gerçek değil:)
Eşini de boğmak istiyorsun dur 😃😂
Bide diyoki yanıma yatsana beni iyeceksin havuç gibi dedim anlamadı tabi😖
boş ver hayal kırıklığı bazen yaşanan şeyler.
Abla çok güldüm kusura bakma
😂🤣
Var var aşko iftardan sonra hemen atıcam kgktdhyehyr
Tuvaletim patladı yazan benim kdjdkd
Ya of djhdjdhdhdu sıçarkende bi patlıyo bide yan oda mutfak jdjfdjdh
Şey dermişim nimetle dalga geçiyon jdjfjfjeudje yok lan folmalık biber yanındada bamya yaptı annem onun yanındada cacık ne alakaysa
Ohh afiyet bal şeker
Cevap
3Cevap
Reyting uğruna ramazan ayında böyle bir şey demek dalga geçmek üzerinden prim kasmak günah
Sen peygambersin aşko hangi vahiy dediya sana mal
Zaten büyüye inanmak günah ben büyü demedimki nazar dedim mal
Büyü diye bsy yazmadım ve bu açıklamayı yapan sensin dağ geçtim prim için diyende sensin düzgün konuş popo biraz kitap okuma beynin gelişsin evlisin güya ama olgunlaşamamışsın teyzeee
Aynen aynen ndjdjeus prim demiştin prim dediğin şeyi gerçek alıgılıgosun ki yaparım sanane sananeya benim hayatım
Olgunluk bir erkeğe popon vermek değildir olgunluk beynin olgunlaşmamış dediğine zekice davranmasını beklemek hiç değildir mdmdjdjdjsmsjdjs aynen popoyum calvin kline görbeni göörrr ehat padd deki canım oruapulae gibi çıkmışsın görünce desim aaa * bak
Allah beterinden saklasın🤣
Ahahah niye buna çok güldüm ksndkz
Bu nazar değilde büyü alameti. Biraz beklemede kal
😂😂😂
@kırmızı_mercan komik değil. Eşleri birbirinden soğusun diye yapılır. Ki başına gelmemiş o yüzden gülüyorsun
Abim gül diye yazdım djcjejxuwydue aklıma böyle bir senaryo geldi yazayım dedim 🤣
Büyü yapan var da bir bozanı bulamadılar yıllarca
@kırmızı_mercan o iş zor. Birisiyle yıllarca uğraştım durdum. Eskiden tanıdığım çok iyi birisi vardı. Onun gibi birisini bulamadım gitti.
Büyü yapanların ebedi cehennemde kalmayı sonuna kadar hakkediyorlar
Ruhunuzu serbest bırakın 😃
@kırmızı_mercan yaşadıklarımı yaşayıpta ruhunu serbest bırakabilecek birisini görsem elini öperim 😂
Yaw tövbeee birde aynaya baksaydın
Eşini eşeğe benzetiyosun demek ki
Gerçek mi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar