Ramazan Oruçken markete gitmek sizcede çok tehlikeli değil mi? hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Tel şehriye almak için gidiyorum yaprak dönerden tutun pringlesa ondan maraş usulü dondurmaya varana kadar 2 poşet ürünle çıkıyorum 😂 sizde böyle misiniz? Oruçken markete gitmek sizcede çok tehlikeli değil mi? Cevapla Market Soruları Ürün Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence değildir. 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Evet bir şey alıcam diye gidip bir kaç şey alıp çıkıyorum 1 4 Yorumla hhangoverr +1 yıl Mantarlı sarimsakli maydonozlu baharatli omlet mesela 😋😂 Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Ek olarak bol tereyağ köri ve kaşarlı ahaha Yorumla hhangoverr +1 yıl Yanina acı biber turşusu ve domates ile Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Hahah nereden biliyorsun sen bu bana ait olan bilgileri Yorumla
Amortentiaa Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 +1 yıl Normal zamanda da market alışverişimi tokken yapıyorum 🙄 liste hazırlamaya çalışıyorum 0 1 Yorumla hhangoverr +1 yıl En iyisi birdaha orucken markete gitmem 🤦🏻♂️😂 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Ramazan konusunda 304 cevap paylaştı. Bence de çok tehlikeli 😂 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ac ksrnina markete gitmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence değildir.
Evet bir şey alıcam diye gidip bir kaç şey alıp çıkıyorum
Mantarlı sarimsakli maydonozlu baharatli omlet mesela 😋😂
Ek olarak bol tereyağ köri ve kaşarlı ahaha
Yanina acı biber turşusu ve domates ile
Hahah nereden biliyorsun sen bu bana ait olan bilgileri
Normal zamanda da market alışverişimi tokken yapıyorum 🙄 liste hazırlamaya çalışıyorum
En iyisi birdaha orucken markete gitmem 🤦🏻♂️😂
Bence de çok tehlikeli 😂
evett açken gidilmez
Ac ksrnina markete gitmem
Evet biraz