Gerginlik veya buna benzer yaşadığınız durumlar var mı yoksa beni etkilemiyor mu diyorsunuz?

Gerginlik veya buna benzer yaşadığınız durumlar var mı yoksa beni etkilemiyor mu diyorsunuz?

Ben kullanmıyorum ama iş yerinde kullanan bir arkadaşıma göre tutabiliyor ama sigarasızlık diğerlerine göre biraz daha zorluyormuş. Onun dışında bazı sigara kullananlar da tutmuyor.
Bende sigara içmeyi seviyorum çok sağlıksız olsa da ama tutmadığım için şu an zorlanmıyorum. zaten tutan da 1 ay dayanır içmez. yani gerçekten açlık olduğu için ve susuzluk insanın aklına sigara gelmiyordur sanırım
Valla nasıl geçiyo bilmiyorum ama cevabımı okuyanlar bence bırakmanız için bir fırsat içmeyin şu zıkkımı kurtulun gitsin. Sadece sizi değil etrafınızda bulunanları da etkiliyosunuz unutmayın
Ya öyle ama😅 bazen sayıyorum içenlere çünkü kokusu çok rahatsız ediyor sağlıklarına da çok ama çok zararlı hayır bişeyi de unutturmuyor ki arkadaş tadı tuzu da yok
Cevap
2Cevap
Çok sinirli oluyorlar genelde, sırf sigara içmek için tutmayanları bilirim.
Ya sabır ya sabır diyerek sıkıyoruz dişimizi.😄
alışıyor insan, buna da alışıyor 😅
İşte o nedense mümkün değil 😅
Sinirleniyorlar genelde
Müstahat bir şekilde işkence 😂 15-16 saat içmeden duran sonsuza kadar da durabilir, bıraksınlar bence bunu akledip mdkdöd
benim anacığım bıraktı :) kadın 1. günden beri içmiyor helal olsun
Açken sigara içmem bu yüzden sigara aramıyorum yalnız iftardan hemen sonra içerim
Özellikle sabahları zorluyor, öğleden sonraya kadar..
Allah başlatmasın diyorum 😄
Töbe töbe 😂
Valla gayet iyi geçiyo
Pardon oruç tutmuyodum
Ben de bunu çok merak ediyorum.
Sigara kullanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?