Ramazan Oruçla aranız nasıl? Tutuyor mu sizi🙂? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Güncellemeler+1 yıl Evet😂 Güncellemeler+1 yıl İftardan sonra🤦♀️😂 Oruçla aranız nasıl? Tutuyor mu sizi🙂? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Her sene olduğu gibi ilk gün biraz zorluk yaşadım onun haricinde şu an iyi gidiyor 2 gündür. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Süper🙂 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Açıkıyorum ben çok ya ama olsun, ölmem ya 🙄 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadı ben seni🙂 Pikauv +1 yıl Acıkıyorum ama ölmem diyorum? Orucluyum ya ondan? Soran +1 yıl Şimdi anladım pardon açıklıyorum olarak okudum 😂oruç kafa işte🤦♀️ Pikauv +1 yıl 😂
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Ramazan konusunda 792 cevap paylaştı. Gayet güzel geçiyor 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Daim olsun Yorumla emre00 +1 yıl Aminn Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Baya tutuyor beni ya belli konularda, zor oluyor açıkçası 😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorum seni😅devam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende de aynı durum galiba 😂 Yorumla
Fearless10 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İyi gidiyor çok şükr. Grip olmasam daha rahat geçecek. İftardan sonra aşırı bir agırlık çöküyor 1 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sigarayı arıyorum 2 saat kala ise çok acıkıyorum. Birkac gün sürer boyle 1 0 Yorumla
bigboy189 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bugün uykuya tuttruyorum gibi ana hiç uyuamadim gibide 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bi laf vardı. Orucu uykuya tutturan sevabı da rüyasında görür diye🙂 Yorumla bigboy189 +1 yıl Şu an uyumuyor um ve haftanu 5 günü 12 saat ayakta olduğum için orucu uykuya çok tuturmam Yorumla Soran +1 yıl Kolaylıklar dilerim Yorumla bigboy189 +1 yıl Sagul sagul Yorumla Soran +1 yıl Sende sagul🙂 Yorumla bigboy189 +1 yıl 🤣🤣🤣♥️ Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aram çok güzel. Hiç zorlamadı şükür :) 1 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Çok güzel gidiyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Bi yakaladım bırakmam artık :D 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Az kaldı zaten şurda 2 güncük 😂 Yorumla çoktaumurumda +1 yıl şşş sus sus aramızda neler var aklımda söyleyemem (çok sinsi hain planlar yaptım ) :) Yorumla Soran +1 yıl Bayram sonrası devam etmek gibi mi? Yorumla çoktaumurumda +1 yıl neye orucamı? heeee Yorumla Soran +1 yıl Hee🤣 Yorumla çoktaumurumda +1 yıl mangalda hamsi kaşık salata roka ay dur bi yahu yoldan çıkartma beni :D Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aram iyi değil oruç tutmuyorum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Tutmuyorum deme tutamıyorum falan de en azından 😬 Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Öyle zaten ama tutmuyorum tutmamış oluyorum sonuçt Yorumla Soran +1 yıl Tutmuyorum la tutamıyorum aynı şey değil işte Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Tutamadığım için tutmuyorum. Tutamıyorum deyince herkes neden diye soruyor ayrıca Yorumla Soran +1 yıl Sen beni dinle tutamıyorum de ay başım geldi falan de🤣bi daha sormazlar sanırım Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Zaten sebebim var diş kanal tedavisi oldum ağrı oluyor bazen hap içiyorum Yorumla Soran +1 yıl Tamam işte öyle de Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Peki öyle olsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Özel günler dinlendiriyor 2 gun alismistim ne guzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ara verdikten sonra zor oluyo evet tam normale dönmemek yine 2 öğünle geçiştirmek en iyisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hiç bırakmadik birbirimizi şu an 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar güzel aferin size🌺 Yorumla
İbo_Beyfendi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Valla ben onu tutuyorum diye biliyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Her ikiside olmalı Yorumla
theaDogukan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bugün pek iyi değil gibi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla theaDogukan +1 yıl Sabah çok susamıştımm Yorumla Soran +1 yıl İftar sahur arası susamadanda iç mutlaka Yorumla theaDogukan +1 yıl Bundan sonra öyle yapacağım gibi içtim de az içtim dün Yorumla Soran +1 yıl İhmal etme su önemli Yorumla theaDogukan +1 yıl Haklısın sanırım Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Ramazan konusunda 359 cevap paylaştı. Oruçla aram çok iyi çocukluğumdan beri tutuyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sigarasızlik dışında hersey yolunda 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Bırakmak için güzel bi fırsat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoğun stresin olduğu bir iş ve bir bolgedeyim bu yüzden çok zor Yorumla Soran +1 yıl İş para kazanmak için para hayatını devam ettirmek için var. Peki sigara? Hem hayatına hem parana mal olan bişey gerçekten ona ihtiyacın var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sade vatandaşlar için bu cümlelerine hak verebilirim. Ama bulunduğum meslek gereği ve tek yaşıyor olmam ve riskli işlerle ugrasmamdan dolayı beni dizginleyen sigara. Maalesef ki sigara Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üniformaliyim öyle söyleyeyim gerisini ve neler yaşadığımı kısaca hesapla😊 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi anladım 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kısa film şeridi gibi gözünun önünden gecti mi 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu söylemek istemezdim kusura bakma bir an olsa bile film şeridi olarak bakman beni mutlu etti. Daha bakma🙂 Yorumla Soran +1 yıl Yani zor meslek tahmin ediyorum az çok size serbest😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tahminlerin ötesinde🙂teşekkür ederim firuze😊 Yorumla
şimşekmcqueen0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl iyi bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel Yorumla
ankaralıhemsire Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Tutmuyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tutuyor musun demedim ki. Tutmuyorum diyerek günaha girdin yapma bunu kendine🤦♀️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Her sene olduğu gibi ilk gün biraz zorluk yaşadım onun haricinde şu an iyi gidiyor 2 gündür.
Süper🙂
Açıkıyorum ben çok ya ama olsun, ölmem ya 🙄
Anlamadı ben seni🙂
Acıkıyorum ama ölmem diyorum? Orucluyum ya ondan?
Şimdi anladım pardon açıklıyorum olarak okudum 😂oruç kafa işte🤦♀️
😂
Gayet güzel geçiyor
Daim olsun
Aminn
Baya tutuyor beni ya belli konularda, zor oluyor açıkçası 😅
Anlıyorum seni😅devam
Sende de aynı durum galiba 😂
İyi gidiyor çok şükr. Grip olmasam daha rahat geçecek. İftardan sonra aşırı bir agırlık çöküyor
Sigarayı arıyorum 2 saat kala ise çok acıkıyorum. Birkac gün sürer boyle
Bugün uykuya tuttruyorum gibi ana hiç uyuamadim gibide
Bi laf vardı. Orucu uykuya tutturan sevabı da rüyasında görür diye🙂
Şu an uyumuyor um ve haftanu 5 günü 12 saat ayakta olduğum için orucu uykuya çok tuturmam
Kolaylıklar dilerim
Sagul sagul
Sende sagul🙂
🤣🤣🤣♥️
Aram çok güzel. Hiç zorlamadı şükür :)
Ben onu tuttukça o da beni tutuyor.
Çok güzel gidiyor
Maşallah
Teşekkür ederim
Bi yakaladım bırakmam artık :D
Az kaldı zaten şurda 2 güncük 😂
şşş sus sus aramızda neler var aklımda söyleyemem (çok sinsi hain planlar yaptım ) :)
Bayram sonrası devam etmek gibi mi?
neye orucamı? heeee
Hee🤣
mangalda hamsi kaşık salata roka ay dur bi yahu yoldan çıkartma beni :D
Aram iyi değil oruç tutmuyorum
Tutmuyorum deme tutamıyorum falan de en azından 😬
Öyle zaten ama tutmuyorum tutmamış oluyorum sonuçt
Tutmuyorum la tutamıyorum aynı şey değil işte
Tutamadığım için tutmuyorum. Tutamıyorum deyince herkes neden diye soruyor ayrıca
Sen beni dinle tutamıyorum de ay başım geldi falan de🤣bi daha sormazlar sanırım
Zaten sebebim var diş kanal tedavisi oldum ağrı oluyor bazen hap içiyorum
Tamam işte öyle de
Peki öyle olsun
Özel günler dinlendiriyor 2 gun alismistim ne guzel
Ara verdikten sonra zor oluyo evet tam normale dönmemek yine 2 öğünle geçiştirmek en iyisi
Aynen öyle
Hiç bırakmadik birbirimizi şu an
Ne kadar güzel aferin size🌺
Valla ben onu tutuyorum diye biliyorum
Her ikiside olmalı
Bugün pek iyi değil gibi
Neden?
Sabah çok susamıştımm
İftar sahur arası susamadanda iç mutlaka
Bundan sonra öyle yapacağım gibi içtim de az içtim dün
İhmal etme su önemli
Haklısın sanırım
Oruçla aram çok iyi çocukluğumdan beri tutuyorum
Maşallah
Sigarasızlik dışında hersey yolunda
Bırakmak için güzel bi fırsat
Yoğun stresin olduğu bir iş ve bir bolgedeyim bu yüzden çok zor
İş para kazanmak için para hayatını devam ettirmek için var. Peki sigara? Hem hayatına hem parana mal olan bişey gerçekten ona ihtiyacın var mı?
Sade vatandaşlar için bu cümlelerine hak verebilirim. Ama bulunduğum meslek gereği ve tek yaşıyor olmam ve riskli işlerle ugrasmamdan dolayı beni dizginleyen sigara. Maalesef ki sigara
Anladım
Üniformaliyim öyle söyleyeyim gerisini ve neler yaşadığımı kısaca hesapla😊
Şimdi anladım 🙂
Kısa film şeridi gibi gözünun önünden gecti mi 🙂
Evet
Bunu söylemek istemezdim kusura bakma bir an olsa bile film şeridi olarak bakman beni mutlu etti. Daha bakma🙂
Yani zor meslek tahmin ediyorum az çok size serbest😂
Tahminlerin ötesinde🙂teşekkür ederim firuze😊
aramız iyi
Güzel
iyi bence
Ne güzel
Limoni
İnancim yok
Tutmuyorum
Tutuyor musun demedim ki. Tutmuyorum diyerek günaha girdin yapma bunu kendine🤦♀️