Siz dışarda iftar menüsüne ne kadar ödüyorsunuz?

Bende şaşırdım. 4 arkadaş iftara gittik. 4800 TL geldi. Hatta masada şöyle bir muhabbette geçti. İslam'ın şartlarından artık ilk iki tanesi fakirler için geçerli. Geriye kalan üçü zengin farzina girdi bu ülkede... Allah herkese evinde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Cevap
28Cevap
arkadaşlar buluşalım dediler
kişi başı 250 ..
bir kilo et 240 burada
dedim bir kilo et alır evde kavurur yerim :)
Böyle yerlerde iftar yapanların oruç sevabından şüphe ediyorum
Oha bu fotoğraf gerçek mi 😮
Dışarıda iftar hiç yapmadım
ödemiyorum evde yiyom
Yemeğin içine tam altın mı gizlemişler?
Ne pahalı yahu esnaf lokantası en güzeli
Dört kişilik aileyiz zaten. Ama bu bizim aylık mutfak masrafımızın iki katı. Zaten en son çocukları lokantaya götüreli üç ay oldu. Onda da şehir merkezine hastane işleri için gitmiştik. Dönüşte çocuklara moral olsun diye dedim ama 4 balığa 600 lira verince benim moralim bozulmuştu.
Resime yuh diyorum. Benim aylık maaşımı bir yemeğe verenlerin ve onlara bu fiyatla servis yapanların sözde oruçlarını alın... Neyse..
Ambiance için bu kadar para ödemeye gerek yok. Esnaf lokanrası daha iyi. Daha dün vardı İstanbul da 4 çeşit yemek kişi başı 120 dedi.
Bu doğru ise çok uygun bir fiyat bence ailemle gitmeyi düşünebilirim. Eskiden giderdik fiyata aldırmadan ama şu sıralar biliyorsunuz ki...
Annemin güzel yemekleri varken neden dışarda yiyeyim ki. Ayrıca annemin yemekleri paha biçilemez bunlar hikaye
Bir iftar menüsüne 13 700 ₺ ödeyecek kadar kafayı yemedim israf bu resmen
Evde yapıyoruz arkadaşlarla sırayla ama dışarı çıkarsak da yine restorana gitmiyoruz
30.000 liraya da akşam yemegı yenir. Abartmak değil bu
Dışarda yemek yerine evde yapıp yemeyi tercih ediyorum her zaman daha uyguna geliyor çünkü 😊
Bir aylık oruç sevabı kadar almışlar🙂
1-2 defa belki dışarda yapılır ancak en güzeli ev. Tabi senin attığın yerde değil:)
Ancak gösteriş meraklısı olanlar öyle yerlerde iftar yemeği yerler
ıftar dedıgın evde olur dısarda ıftar mı olur
olmasın hersey ınsanların alamayacagı kadar pahalı olsun olabılecegı en yuksek pahalılıkta olsun
ısyan etsınler hep bırlıkte
gotkılı hepsı ne askı ya
ozaman hersey mustahak ne dıyeyım bende umursamam
maalesef
Dışarda iftar menüsü mü ben açım abla dışarda yemek yiyemiyorum :(
Ben ödemiyorum yani evde kendim yiyorum
En İyi Cevap