Ramazan Oruçluyken sizde de çok baş ağrısı oluyor mu? MrsMARİ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bende çok baş ağrısı ve halsizlik oluyor :/ Ders filan çalışamıyorum Oruçluyken sizde de çok baş ağrısı oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Bu konu ile ilgili bencem burada bakın işinize yarar benceRamazanda Oruç Tutarken Baş Ağrısı Yaşayanlar Buraya! 1 2 Yorumla MrsMARİ +1 yıl Teşekkür ederim hemen okumaya gidiyorum ☺️ Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Rica ederim Yorumla
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl evet bu normal bir durum araştırmaların sonucuna göre vücuttaki temizlenmesi gereken atıkların aniden atılmaya başlanması baş ağrısı yapabilir 1 0 Yorumla
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Genelde bendede oluyor ama ben regl yım tutamiyorum 1 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Sahurda iyi yiyor musun? 1 1 Yorumla MrsMARİ +1 yıl Evet, tıka basa değil ama doyurucu ve uzun süre tok tutan yiyecekler yiyorum
kucuukomerfarukdk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bende iftardan sonra çok oluyor. 1 1 Yorumla MrsMARİ +1 yıl İnsan çok halsiz oluyor ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu konu ile ilgili bencem burada bakın işinize yarar bence
Ramazanda Oruç Tutarken Baş Ağrısı Yaşayanlar Buraya!
Teşekkür ederim hemen okumaya gidiyorum ☺️
Rica ederim
evet bu normal bir durum araştırmaların sonucuna göre vücuttaki temizlenmesi gereken atıkların aniden atılmaya başlanması baş ağrısı yapabilir
Genelde bendede oluyor ama ben regl yım tutamiyorum
Sahurda iyi yiyor musun?
Evet, tıka basa değil ama doyurucu ve uzun süre tok tutan yiyecekler yiyorum
Bende iftardan sonra çok oluyor.
İnsan çok halsiz oluyor ya
açlık ve susuzluk birleştiğinden normal
Açlıktan