Bu kız bizim okuldan.1.75 boyunda kilosuda 75-80 arası boks yapıyormuş instada gördüm sıkıntı şu

Benim erkek arkadaşım var 1.98 boyunda sarışın mavi gözlü yakışıklı biri thora Chrise benziyor aynı tapıyor herkes çocuga geçen yolda giderken adamın biri erkek arkadaşıma nur yüzlü peygamber suratlı adam dedi mesela gerisini siz düşünün neyse bu boksör kız erkek arkadaşımın geçen üzerine yürümüş birde bakıp bakıp çocuga gülüyor nazende laf atıyor çocuga sizce çocukla derdi ne bende 1.70 boy 55 kiloyum sizce kıza hesap sormalımıyım çocukla derdin ne diye yoksa sorarsam kız agzımı burnumu kırarmı tehlikeli birimi kız yoksa sizce uzakmı duruyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Baya güçlü olurlar bence ama tek elle kolunu kırarım
Erkek arkadaşım 1.98 thora benziyor sarışın mavi gözlü onuda devirebilirmi sizce rahatça erkek arkadaşım 18 yaşında 13 15 yaşları arasında 1-2 sene boks yaptı sonra bıraktı sizce bu kız erkek arkadaşımıda dövebilirmi? Tahminen
Erkek arkadaşin döverde hayirdir bi kıza elmi kaldiricak ne oluyoruz
Beni döverde kız erkek arkadaşımı dövemez bu kız erkek arkadaşımla uğraşıyorda ondan sordum
Uğraşsin bi kızı dövemez hiçbirşekilfe başlatma erkek arkadaşinin sarap canagina
bos bos konusma bir yumrukla cennetlik olursun dava valan acarsin is cikartirsin kendine
eminmisiniz o kadar tehlikelimi boksör kızlar
bu sporu yapan herkes yapmayana gore tehlikelidir bu kiz erkek bile devirir rahatca.
Erkek arkadaşım 1.98 thora benziyor sarışın mavi gözlü onuda devirebilirmi sizce rahatça erkek arkadaşım 18 yaşında 13 15 yaşları arasında 1-2 sene boks yaptı sonra bıraktı sizce bu kız erkek arkadaşımıda dövebilirmi? Tahminen
Yani dövüşçü bir kız ise arbede sırasında ağız burun koymaz sende
anladım uzak duruyım o zaman
Kanka suratını 80 lik babaannemin a*mına çevirir valla.
Bulaşma boş ver uzak dur gtsin
Dövemeyebilir
Uzak dur durduk yere dayak yeme 😂
Ne kadar boksör de olsa erkek gücü ile kadın gücü bir olmaz
helal len
Niye