Yaşlı annem ve ben (19 yaşına bastım) artık gecekondudan taşınıyoruz düz bir eve 😣😣140 cm markasız televizyon aldım adamlar cumartesi getirecek çanaksız uydusuz tv açılır mı? Çanak da mı götürmeliyiz nasıl olacak? +hayatımda ilk defa doğalgazlı evde oturacağım :(( aboneliğimi aldım kadın dedi ki menfez açık mı o ne dedim havalandırma dedi bilmem dedim açık olsun dedi o ne nasıl açacağım? Bi de doğalgaz nasıl kullanılır?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olun lütfen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Menfez dedikleri kombinin olduğu yerde bir delik olmalı onun üzerinde plastik kapak olacak. Yoksa bir nalburdan al menfez kapağı... olmazsa bağlamazlar.
Şimdi çektiğim videoya baktım mutfağımızdan balkona geçiliyor hem mutfaktaki pencerede hem de balkondaki camda delik var ve açık. Mutfaktaki delik açık. Cam balkondakinde de plastik var ama süzgeç gibi
Evet süzgeç gibi plastik kapak 2sinde de olmalı
Anlatmakla olmazki yokmu yardım edecek tanıdığınız
Hayır yok babam ölünce herkesle bağımız koptu
üzüldüm başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
tv için çanak anten lazım dairede merkezi sistem olabilir doğalgazı yakın komşundan öğrenmek için yardım isteyebilirsin
taşındınızmı eve yerlestinizmi
Taşındık ama ne tvmiz bağlandı ne doğalgazımız açıldı
tv bağlamaya komsulardan yardım eden olmadımı
doğalgazsız. olmazki
Üşüyoruz şimdi ocağımız bağlı olmadığı için doğalgaz açılmıyor ve nakliyat bizim çamaşır makinamızı bağlamadan koyup gitmiş ben ittiriyorum gücüm yetmiyor. Bir de nasıl bağlarım bilmiyorum 😿 sadece çok mutsuzum
aynı yerde olsaydık gelip yardım ederdim sen bunları yapman zor
Evet adam çağıracağım 😭 yaşıtlarımla aynı hayatı yaşayamıyorum sadece dert ve sıkıntı. Yan komşu geldi annem de cahildir kadına her şeyimizi anlattı. Babam olmadığını akrabalarla görüşmediğimizi sahipsiz olduğumuzu. Ya kimseye anlatma dedim ya başıma kötü bir şey gelirse art niyetli insan çıkarsa karşıma. Tüm suç annemin. Annemde 3 yaşındaki çocuk aklı var 😭 ben bir gün eve geç geldim kaçtım gittim sanmış. Kaçıp gitsem ya da biri kaçırsa hiçbir şey yapamaz evde bekler yolumu sadece