Bu sene evinize iftar yemeği için misafir çağıracak mısınız?

Bu sene evinize iftar yemeği için misafir çağıracak mısınız?
Evet olabilir bence neden olmasın. çünkü insanlar çok uzun süredir bekliyor bu yüzden de misafirliklere gidip bu şekilde buluşmalar yapabilirler. malum pandemi dolayısı ile çoğu kişi bunları yapamadı ya da yapmak istemedi çünkü sağlık her şeyden önemlidir tabi ki. ama artık sorun olmadığına göre bence bu sene olabilir. yeter ki insanlar istediği gibi yaşasın ve mutlu olsun birlikte
Önceden böyle şeyleri çok severdim. Artık yaş geçiyor diyemi bilmiyorum ne bana gelsinler ne ben gideyim kafasındayım herkes evinde otursun yesin. Çok fazla israf oluyor. Ramazanda zaten mideler küçülüyor çorbayla doyuluyor ama her şey yapılıyor. Sonra da çöpe gidiyor. Hiç gerek yok. Zaten işyerinde açmam gerekiyor iftarımı maalesef 😏
Olmasin lütfen, bana cok sevimsiz geliyor, 50 çeşit yemek salata yapıp maddi durumu yerinde olan insanları iftara davet etmek o masanin masrafi ile 10 fakir doyar... hic gerek yok , o gösterişe, israfa bence☝
Cevap
10Cevap
Beni çok etkilemedi. Çok yere davet edilip gittim. Hatta çoğu yakalandı ama bana bir şey olmadı
Konu nedir
Yani o dönem de takmayan takmıyordu :D Bence olur. Keyifli akşamlar.
olur evet millet iftara gider biribirine
Olur diye düşünüyorum.. Bu sene ramazan çok güzel geçecek 🌸
Orasını annem bilir ama almayız çünkü annem ameliyat oldu dışardan gelen biri için mikrop kapabilir zannetmem
Sağolun
Umarım olur, ki biz pandemi de de durmadık davet ettik ve edildik dkskkd
O kadar alışmışım ki ramazanda misafir çağırmamaya keşke kimse gelmese 😏
Neden peki
Çok insan canlısı değilimdir de
İlk günden misafir çağırdık gümbür gümbür başladık ramazana 😂
Gerek yok ki tanidiklsrimdan sunu farkettim hepsi nankör o yüzden kimseye yüz vermeye gelmiyor
Yüz verme su ver şaka
Senin konu ile alakalı sayılır nankörlük Yaşanmış bir olay
Köyde kimsenin cenazesine gitmeyen bir aile varmış
Aile büyüklerinden birisi vefat etmiş
Herkes başlamış ağlamaya ağla ağla ağla gelen yok giden tok
Kimse kapılarını çalmamış
O anki nakitlerden biri demiş kalkın bırakın ağlamayı biz kimseninin cenazesine gitmedik vizede kimse gelmez
Üç kişi mezar kazmaya iki kişi su ısıtmaya evin hanımına yemek yapmak düşmüş ve devin işlerini kendileri yapmış
Şimdi sela verildiğinde ilk gelen bu aile
Bizim adette cenaze evinde bir ay yemek pişmez komşular kendi evlerinde pişirip pişirip cenaze evine getirirler
Evin temizliğini bulaşığını komşular yapar
Seni koyuysam affola
Hayir ama her bayram her ramazan oldugu gibi pogaca börek yapip eski kaynanama, hala ana dedigim kadin gibi kadina vercem.
Kıymetli olanda kıymet bilende takdir edilmeli 👍
Ben bu etkinliğe 20 senedir katılmıyorum 😂 bu arada bizim kirveler pandemi falan dinlemedi mekanda yiyip, içip takıldık kimse hasta olmadı 😂
Nasıl mikropsak artık 😂
Olması gerekli
@Zkskkdkd yazamıyorum takip etmen gerekiyor
Çok olmasada bir iki kez olur gibi
Koronaya selamlar olsun , onu da anmış olalım 🤨
umarım bizim evde olmaz🤗🤗
olur bence çok dini yönüm olmasada öyle ortamları seviyorum
Olur olsun olmalı maksat yemek değil maksat bağları koparmamak
Pandemi de de misafir geliyordu 😂😂😂
Olur olacak oluyor kaçarı yok
eski misafirlikler yok sanırm
Çağırıcaz gidicemde