Namaza başlamak ve hiç bırakmamak. Kuran okumak. Zikir çekmek. Her gün Allah'ı hatırlamak ve kalbimi dine ısındırmak için ilmi araştırmalar yapmak ve irademi kuvvetlendirmek.
Kendine bunu itiraf edebilmen dahi güzel, olsun sıkma canını. Neyle meşgul olursan ona döbüşürsün unutma. p*rno içerikler tüketmeyi bırak ve göz tesettürüne dikkat et. Bolca dua et. Allah'ın izniyle zamanla kurtulursun bunlardan, zihnin temizlenir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öyle bir şeyim yok her zaman iyi biri olmaya çalışıp namaz kılan dua eden, oruç tutan çevresine ve insanlara duyarlı olmaya çalışan biriyim
Sigarayı bırakıp ramazanla birlikte beslenmemi düzenleyerek kilo almayı düşünüyorum
Umarım bırakırsın.
İnşallah
Ahlaklı olmayı nefsime dur demeyi
Umarım başarırsın. Nefis terbiyesini ben de yapmak istiyorum ve ahlak da mühim mevzu zaten.
Aynen öyle sende inşaallah becerirsin senin nedir
Namaza başlamak ve hiç bırakmamak. Kuran okumak. Zikir çekmek. Her gün Allah'ı hatırlamak ve kalbimi dine ısındırmak için ilmi araştırmalar yapmak ve irademi kuvvetlendirmek.
Zikir kavramını araştır kuran okumak da zikirdir zikir edilir çekilmez ne güzel düşünüyorsun en çok hangi konuda iradene yenik düşüyorsun
Vaktimi boşa harcıyorum. İnternette çok fazla vakit öldürüyorum.
Hım öğrenci misin
Evet
Sigara
Umarım bırakırsın
İnşallah sağol
Sapıklığım.. durustum
Kendine bunu itiraf edebilmen dahi güzel, olsun sıkma canını. Neyle meşgul olursan ona döbüşürsün unutma. p*rno içerikler tüketmeyi bırak ve göz tesettürüne dikkat et. Bolca dua et. Allah'ın izniyle zamanla kurtulursun bunlardan, zihnin temizlenir.
Olmuyor ne yapsam...
Öyle değil. Zaman lazım. Sabir lazım. Dua et. Boş kalma. Hep meşguliyetin olsun. Gözlerini de haramdan sakın. Olacak inan.
Teşekkürler
Namaza başlayacağım inşallah