Ramazan Ramazan ayında orucunuzu neyle açarsınız? zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Ramazanda orucunuzu neyle açıyorsunuz arkadaşlar Su Tuz Ekmek Hurma Elime ne geçerse Ben oruç tutmuyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Ramazan ayında orucunuzu neyle açarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SadıçGörl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Su ile açıyorum bütün günün susuzluğunu bir yudum su bir anda alıveriyor. 0 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Genelde su ama hurma varsa mutlaka hurmayla açarım. 0 0 Yorumla
SinEMCÜK Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tuzla. Zaten şekerim düşük. Aniden çok şeker yersem ölürüm ellem gıı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eger hurmamiz varsa hurmayla acarim orucumu tabikidee, olmadi suyla 0 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Hurma olursa, hurma, hurma yoksa tuz ya da su 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Su ile açıyorum bütün günün susuzluğunu bir yudum su bir anda alıveriyor.
Genelde su ama hurma varsa mutlaka hurmayla açarım.
Tuzla. Zaten şekerim düşük. Aniden çok şeker yersem ölürüm ellem gıı
Eger hurmamiz varsa hurmayla acarim orucumu tabikidee, olmadi suyla
Hurma veya su ile açıyorum genelde.
Hurma olursa, hurma, hurma yoksa tuz ya da su
Hurma
Oruç tutmuyorum
Müslüman dğlm size bol şans
Zeytin
Suyla
Suyla