Ramazan Güllaç tatlısı sever misiniz yediniz mi en son ne zaman yediniz? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ramazan'ı şerif ayının iftar yemeği ardından tüketilen en çok sevilen tatlılar dan biri güllaç tatlısı ni seviyormusunuz yediniz mi en son ne zaman güllaç tatlısı yediniz Güllaç tatlısı sever misiniz yediniz mi en son ne zaman yediniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben severim ama sürekli yemem 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Evet severim en son geçen ramazan da yemiştim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu tatlının hiçbir esprisi yok ya baklava dururken güllaç neymiş 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Bayılırım fakat 2 3 sene oldu yiyeli en son 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet seviyorum geçen ramazan ayında yedim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben severim ama sürekli yemem
Evet severim en son geçen ramazan da yemiştim
Bu tatlının hiçbir esprisi yok ya baklava dururken güllaç neymiş
Bayılırım fakat 2 3 sene oldu yiyeli en son
Evet seviyorum geçen ramazan ayında yedim
Severim geçen sene ramazanda yedim😊
Evet severim geçen sene yemiştim.
severimde yapanım yok
Severim