Ramazan Bugün ilk sahur! Sahura kalkıp oruç tutacak mısınız? u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Geldi 11 ayın sultanı Ramazan... Allah izin verirse oruç tutacağım. Bugün ilk sahur! Sahura kalkıp oruç tutacak mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
s Arag0rn Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Hadi inşallah. Allah tutanların orucunu kabul etsin. Tutmak isteyip tutamayanlara da yardım etsin. Amin inşallah 😊 1 1 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Amin 🙏🏻 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Evet tutucam, rabbim herkesin orucunu kabul etsin... 2 1 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Amin amin Yorumla
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Evet tutucam, normalde uykusuz kalmamak için sahursuz tutuyorum ama bu hafta bol uyumak için vardiyam müsait ajzjxjs 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl İnşallah niyetimiz o yönde. :) 2 1 Yorumla u MustiEmre +1 yıl İnşallah 🙂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır ben tutmayacağım. çünkü hiç tutmuyorum. ama tutanlara şimdiden kabul olsun diyorum ve güzel bir ay geçirmelerini diliyorum 2 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Yarın başlayamayacağım ama bir sorun olmazsa tutacağım. 2 3 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Keyifsiz gördüm seni bir sorun yok dimi Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Ya, sorduğun içim teşekkür ederim Musti. Sorun yok. 😌🌸 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Rica ederim dikkkatimi çekti bir sorayım dedim 😌🌷 Yorumla
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Evet oruç tutacağım ben de inşallah. Bugün sahuru kaçırmayayım diye uyumayacağım. Çok heyecanlıyım. Ramazan ayını seviyorum.😎 1 0 Yorumla
Borjgala Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Elbette tutacağım her yıl olduğu gibi. Artık sıcaklarıda geride bıraktık inşallah hiç birimiz zorlanmayız Allah kolaylığını verir 2 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Bahar ayı zaten serin geçer Allah da sabrını verir elbette Yorumla Borjgala +1 yıl İnşallah🙏 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Evet tutucam.. 2 5 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Allah kabul etsin 🙂 Yorumla igdonducakss +1 yıl Sen? Yorumla u MustiEmre +1 yıl Elbette Yorumla igdonducakss +1 yıl Allah kabul etsin Yorumla u MustiEmre +1 yıl Amin Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Oruç tutmuyorum. 1 3 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Mide ile alakalı bir durum vardı sanki o yüzden mi AşkıÖldürmek +1 yıl Hayır sinirsel olarak açlığa gelemem bir de zaten inancım gereği de oruç vs benlik değil u MustiEmre +1 yıl Anladımm
edabisal Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Hayır oruç tutmayacağım çünkü müslüman değilim. Tengricilik'e inanıyorum ama aileme eşlik etmek için ilk günün hatrına onlara ayak uyduracağım. 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Tengri Gök Tanrı inancı mi oluyordu Yorumla edabisal +1 yıl evet Yorumla
Foreverlife20 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Büyük ihtimalle tutarım bu zamanlarda baya bir duygusal bosluktayim ve yksye de hazırlanıyorum zor olur büyük ihtimal 1 1 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Allah zihin açıklığı versin, bölüm ne istiyorsun Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Oruç tutucam ama sahura kalkmıycam 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Bir şey yemeden sana zor olmaz mı oruç Yorumla thecutewitch +1 yıl Tam olarak öyle değil yiyip yatıyorum ben bu yüzden de sahura kadar durmama gerek kalmıyorTabi ki o kadar zaman aç duramazdım o kadar da değil yani Yorumla
CookieLatte Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Düzenli kullandığım ilaçlarım var tutamıyorum maalesef. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hadi inşallah. Allah tutanların orucunu kabul etsin. Tutmak isteyip tutamayanlara da yardım etsin. Amin inşallah 😊
Amin 🙏🏻
Evet tutucam, rabbim herkesin orucunu kabul etsin...
Amin amin
Evet tutucam, normalde uykusuz kalmamak için sahursuz tutuyorum ama bu hafta bol uyumak için vardiyam müsait ajzjxjs
İnşallah niyetimiz o yönde. :)
İnşallah 🙂
Hayır ben tutmayacağım. çünkü hiç tutmuyorum. ama tutanlara şimdiden kabul olsun diyorum ve güzel bir ay geçirmelerini diliyorum
Yarın başlayamayacağım ama bir sorun olmazsa tutacağım.
Keyifsiz gördüm seni bir sorun yok dimi
Ya, sorduğun içim teşekkür ederim Musti. Sorun yok. 😌🌸
Rica ederim dikkkatimi çekti bir sorayım dedim 😌🌷
Evet oruç tutacağım ben de inşallah. Bugün sahuru kaçırmayayım diye uyumayacağım. Çok heyecanlıyım. Ramazan ayını seviyorum.😎
Elbette tutacağım her yıl olduğu gibi. Artık sıcaklarıda geride bıraktık inşallah hiç birimiz zorlanmayız Allah kolaylığını verir
Bahar ayı zaten serin geçer Allah da sabrını verir elbette
İnşallah🙏
Evet tutucam..
Allah kabul etsin 🙂
Sen?
Elbette
Allah kabul etsin
Amin
Oruç tutmuyorum.
Mide ile alakalı bir durum vardı sanki o yüzden mi
Hayır sinirsel olarak açlığa gelemem bir de zaten inancım gereği de oruç vs benlik değil
Anladımm
Hayır oruç tutmayacağım çünkü müslüman değilim. Tengricilik'e inanıyorum ama aileme eşlik etmek için ilk günün hatrına onlara ayak uyduracağım.
Tengri Gök Tanrı inancı mi oluyordu
evet
Büyük ihtimalle tutarım bu zamanlarda baya bir duygusal bosluktayim ve yksye de hazırlanıyorum zor olur büyük ihtimal
Allah zihin açıklığı versin, bölüm ne istiyorsun
Evet, Allah nasip ederse tutucam.
Oruç tutucam ama sahura kalkmıycam
Bir şey yemeden sana zor olmaz mı oruç
Tam olarak öyle değil yiyip yatıyorum ben bu yüzden de sahura kadar durmama gerek kalmıyor
Tabi ki o kadar zaman aç duramazdım o kadar da değil yani
Düzenli kullandığım ilaçlarım var tutamıyorum maalesef.
Evet tutacağım.
Sonuna kadar tutacağım
Evet kalkacaz
Evet tutmayı düşünüyorum
Allah nasip ederse tutucam
Evet
Evet inşallah
Evet…
Hayır.