3 ay oldu aldatıldığımı öğreneli hala her gün ağlıyorum bir ben miyim canı bu kadar yanan?

Hayatımda yaşadığım en ama en acı şey bu. Ölüm bile bu kadar can yakmıyor çünkü hayatın beklenen sonu o. Ama aldatma asla aklımın ucundan geçmezdi. Çevremde bile herkes bütün erkekler yapar senin eşin yapmaz derdi. Çok sadık ve aşk dolu bir adamdı. Evliliğimiz çok güzel gidiyordu neden bunu yaptı aklım almıyor. 7 ay boyunca her gün sabah akşam iş yerinden bi kızla telefonda görüşüyordu. Kızı her sabah uykusundan uyandırıyordu işe geç kalmaması için. Ve hala ona karşı bir şey hissetmedim diyor. Ayrılmak istemiyor. Ne yapacağım yardım edin çok kötü durumdayım.

Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen aldatılanlar da fikrini paylaşsın bir kez yapan tekrar yapar mı kesin? Nasıl atlattınız nasıl üstesinden gelebildiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Aldatan erkekler cevap verebilir mi nolur, ilişkiniz olduğu halde her gün başka bi kızla telefonda konuşmanız onunla buluştuğunuz yattığınızı gösterir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
İlk ay sadece işten çıkınca arıyordu 15 dk kadar. Daha sonra sabahları evden çıkınca da aramaya başladı o saatte kızda evden çıkmış oluyordu. Aradan 2 ay sonra kızı uyandırmak için aramaya başladı sabahları ve ona yavrum demeye başladı. Kızda canımlı konuşuyordu. Aramaların %50 si 2 dk dan az. En uzun telefon konuşmaları 25 dk sürmüş. O da bi iki kere o kadar konuşmuş sadece. Kız işlerimi halletsin diye yalakalık olsun diye konuşuyordum ama hiç bir şey hissetmiyordum diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
İş için konuştuğunu söylüyor yani eşim. Bazen 1 ay konuşmuş 2-3 hafta aramamış. Sonra yine 1 buçuk ay boyunca her gün aramış 2 hafta aramamış mesela. Hep böyle olmuş. Birde pazar günleri benle evde olduğu için hiç aramamış. Bazen şehir dışına gidiyordum bazılarında hiç aramamış kızı mesela rahatlıkla arayabilirdi. Hiç buluşmamış kızla iş için evrak vermeye gidiyordum bazen başka insanlar da oluyordu hepsi bu diyor. İnanamalı mıyım sizce?
3 ay oldu aldatıldığımı öğreneli hala her gün ağlıyorum bir ben miyim canı bu kadar yanan?