Yarın ki ilk iftar yemeğinin güzel olmasını istiyorum. Farklı önerilere açığım.
Yarın ki iftar menüsü için yardım bekliyorum. Orucun ilk günü ne yemek yapılır?
#gadası #gadasından sevgilerle 🙃
Yarın ki ilk iftar yemeğinin güzel olmasını istiyorum. Farklı önerilere açığım.
Yarın ki iftar menüsü için yardım bekliyorum. Orucun ilk günü ne yemek yapılır?
#gadası #gadasından sevgilerle 🙃
İyi geceler gadası.
Bence menü olarak çorba çeşitlerini düşünebilirsin. yani her türlü çorba hem önden yani ana yemek öncesi servis olur hem de bulmak ve yapmak kolaydır. mesela yayla çorbası mercimek çorbası ezo gelin çorbası. bunları severim ben genelde. bunun ardından bence karışık salata da mutlaka olsun üzerine zeytin yağ da dök. ana yemek olarak da bulgur tavuk veya pilav üstü tavuk olabilir. ya da patates kızartması ile birlikte kızarmış ekmek de iyi gider. bunun yanında köfte veya yaprak sarması da yapılabilir veya karnıyarık
Ne güzel bir sofra bu. Keşke orada olsam hepsini yerdim. Bayılıyorum sarma içli köfte ve top et köfteye. 😍
Durduk yere canım istedi yapayım ama hepsinin yapımı da zor ki
Teşekkür ederim :)
Rica ederim
Merhaba gadası.
Ben Nigar aşı çorbası, kaşık salata, fırında soslu tavuk kabaklı börek yapıcam nasipse hurma tatlı niyetine
Cevap
3Cevap
Sen mi yapacan 😄 asla inanmam sen parasını öder restoranda yersin
Genelde öyle yapıyorum bak nasılda biliyorsun 🙃
Olsun o kadar
Dimi ya 🙃
Köfte patates pilav ve yanında cacık düşünüyorum.. ikinci gün kesin bir mercimek çorbasi olur.. öyle işte 😊
Muhtemelen benim yine oruç tutamayacagim bir sene. Ve iftara da oek birilerini cagiramayacagim. Ancak güveç yaptım yarın için, güzel bir ana yemek olabilir diye düşünüyorum. Başlangıç için yayla ya da ezogelin çorbası. Guvec yanına pilav, elma dilim patates, rus salatasi mevsim salatası bol ekşili. Turşu olmazsa olmaz. Çeşit az gelirse bir de börek gibi bir sey 🤭
İftar hafif olmalı geçe yatarken uyanıp durursunuz protein ağırlıklı olması ideal karbonhidrat olarak sporcu pilavı
Herkesin damak tadı farklidir, fakat ilk günlerde daha hafif yemekler yapmak faydalidir kanımca
Mantı yapacam ben inşallah. Öncesinde bir sıcak çorba. Miss
Vücudumun oruca ilk günlerde alışması için çorba düşünüyorum ve salatalık✌🏻
ne zaman başlıyor oruçlar
Pazartesi günü
İnsan zaten çok yiyemiyor çok kasmayın ya
Hafif yicekler bence yapılabilir
Allah ne verdiyse özel olarak bir şey yok
masadakilerden seç ve yap işte?
Bir kuzu çevirme bir pilav bir baklava
İçli köfte mi o
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.