ben teravihleri kılmadım. zaten o jet namazları ben kılamam öyle bir allahın emi de yok. namaz huşu içinde yavaş olmalı. çok hızlı kıldırıyorlar. herkes 18 yaşında değil. o hızda 50 yaş üstü insanlar namaz kılamaz. işin en ilginç yanı da teravih demek yavaş yavaş sinidire sindire demektir.
ben onun yerine gece uyanıp teheccüd kıldım. teheccüd haricinde kuran okudum. öyle değerlendirdim.
amin bunun için de kuran okumak gerek. inandığımız dinin sahibi allahtır. kuran da allahın sözleridir. allah aynı namaz gibi günlük ibadet olarak kuran okumayı da emreder ama çoğu insanımız duvara asıyor. okumuyor. kuran aynı bir makinanın kullanma klavuzu gibi ya da bir ilacın prospektüsü gibi ya da bir işletmenin çalışma talimatı gibi insanlara doğru sağlıklı yaşamayı tarif eden bir hayat klavuzudur. inşallah herkes okur. ölülere yasin okur ondan sonra duvara asarlar. halbuki o yasin suresinin 7. ayeti der ki "bu dirilere okunan kitaptır" der. bizim hlk inat edr gibi ölülere okur ama alıp diri halde iken okumaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
ben teravihleri kılmadım. zaten o jet namazları ben kılamam öyle bir allahın emi de yok. namaz huşu içinde yavaş olmalı. çok hızlı kıldırıyorlar. herkes 18 yaşında değil. o hızda 50 yaş üstü insanlar namaz kılamaz. işin en ilginç yanı da teravih demek yavaş yavaş sinidire sindire demektir.
ben onun yerine gece uyanıp teheccüd kıldım. teheccüd haricinde kuran okudum. öyle değerlendirdim.
herkesin bayramı kutlu olsun tüm ibadetleri kabul olsun inşallah
Allah kabul etsin ☺️
amin ecmain kardeşim
Amin inşallah Allah hakkıyla yaşamayı herkese nasip etsin dinimizi ☺️
amin
bunun için de kuran okumak gerek. inandığımız dinin sahibi allahtır. kuran da allahın sözleridir.
allah aynı namaz gibi günlük ibadet olarak kuran okumayı da emreder ama çoğu insanımız duvara asıyor. okumuyor. kuran aynı bir makinanın kullanma klavuzu gibi ya da bir ilacın prospektüsü gibi ya da bir işletmenin çalışma talimatı gibi insanlara doğru sağlıklı yaşamayı tarif eden bir hayat klavuzudur.
inşallah herkes okur.
ölülere yasin okur ondan sonra duvara asarlar.
halbuki o yasin suresinin 7. ayeti der ki "bu dirilere okunan kitaptır" der. bizim hlk inat edr gibi ölülere okur ama alıp diri halde iken okumaz
Allah'a şükürler olsun çok güzel geçiyor Rabbim herkesin bayramını neşelendirsin
Amin inşallah
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!