Yanliskikla olan biseyde bozulmuyo oructa sen niye yedinki hemen niyetin buymus zaten
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Araştırdım bozuluyor 1 gün kazası var ve yeme içme sürdürülebilir yazıyordu. Herkes her gün ayet indirdiği için bu din bozuluyor işte yapacak bir şey yok
Olabilir bende emin olamadim ama o acidan bakinca abdest alirkende diline su degiyor oruc bozulmuyor kolonyadada diline bilerek degil yanlislikla degdiyse bozmamasi gerekir agzini durularsin hrmen ama tabi brnim bilfigim bu kesin değil sncta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kardeşim ben baktın eğer kolonyanın tadı ağzına geldiyse orucun bozulmuş oluyormuş.
Yanliskikla olan biseyde bozulmuyo oructa sen niye yedinki hemen niyetin buymus zaten
Araştırdım bozuluyor 1 gün kazası var ve yeme içme sürdürülebilir yazıyordu. Herkes her gün ayet indirdiği için bu din bozuluyor işte yapacak bir şey yok
Yok yanlislikla olan bisi boxmuyor niyet onemli bilerej icereen bozar
Nasil arastirdinki mk google yazinca kabak gibi cikiyor bozmaz diye deeb werb falanmi
Ağza kolonya tadı gelmesi orucu bozar diyor. Sen kolonya kullanmak olarak bakmışsındır
Olabilir bende emin olamadim ama o acidan bakinca abdest alirkende diline su degiyor oruc bozulmuyor kolonyadada diline bilerek degil yanlislikla degdiyse bozmamasi gerekir agzini durularsin hrmen ama tabi brnim bilfigim bu kesin değil sncta
Sen zaten niyeti bozmuşsun kolonya bahane 😂
Ne bozması her gün tutuyorum zaten ama böyle birşeyden bozulması sinirimi bozuyor
Sanmıyorum bozulacağını ya kalkıpta kolonya içmezsin heralde yanlışlıkla olmuştur ağzını bi yıka
Bozulmaz
Niyet önemli içiyorsan bozar
Yanlışlıkla olduysa orucun bozulmaz
ye hemen
Fazla mı geldi bozar gibi
Bozmaz