Çoğu kişi sahuru kahvaltıyla yapıyor fakat ben kahvaltıyla doyduğumu hiç hissetmiyorum. Yemek yererim genelde ama bazen ağır olabiliyor. Sizce sahurda hafif olarak ne yemek yenmeli?
#ramazan
#ramazan
Sahurda her şey tüketebilirsin ama mesele mideyi yakacak şeyi yememek. Ben dün çorba içtim. Genelde geceleri yumurta tüketiyorum. Çay kesinlikle içmiyorum, uykuyu bozar. Doymak için kesinlikle komposto öneriyorum. Üzüm, erik artık ne varsa.
Bro akşamdan kalan yemek varsa ısıtır onu yerim (henelde 1,5 tabak yeter) ama yoksa yulafı sütle karıştırırım. Şu ana kadar pek fazla açlık çekmedim. Lakin bu bünyeden bünyeye değişir (bu bende böyle)
Nasıl doyuyorsan öyle yap , ama imkan varsa haşlanmış yumurta ceviz badem tok tutar
Cevap
6Cevap
2 yumurta yiyorum, bolca yeşillik ve kahvaltılık genellikle ha iftarda bir şeyler kaldıysa onu da sofraya indiriyorum ayrıca olarak...
Ne yersen ye, 15-16 saatte acıkacaksın. Fark etmeyecek. Olay orucu hızlıca geçirmekte, zamanı hızlı geçirmekte.
Sahurda krep yapabilirsin kendine
Veya avokoda tostu
Çorba olabilir ama yemek çok fazla tok tutmaz hafif şeyler yenmeli, doğduğunu hissetmiyorsan yoğurt ye bayağı doyuruyor bence @ZeynepKaran
Sahurun vazgeçilmezi bana göre kahvaltıdır. Hafif yemek iyidir.
Yemek iyidir çorbada olabilir
sadece 1 tane salatalık yiyorum #ramazan
Fazla tuzlu olmayan , susatmaycak şeyler. Yumurta gibi tok tutan sütte insanı uzun süre tok tutuyor.
Hafif şeyler yemelisin. Tuzlu yeme.
Çoğu zaman yemek yerim bazen de kahvaltılık şeyler
Çorba en güzeli
Kahvaltılık ve çorba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?