Ramazan İftardan sonra sahura kadar ne yapmayı düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 İftardan sonra sahura ne yapmayı planlıyorsunuz? Me:otus2 İftardan sonra sahura kadar ne yapmayı düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Denizkraliçesi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yok ya bişey yapacağım yok okuldaki derslerime az bakicagim sonrada telefonla oynayacağım 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İftardan sonra uyuyorum sahura kadar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Uykunu alıyorsundur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne yapsam acaba menemen olabilir 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Soganlı bir menemene kimse hayır demez mantıda süper olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ya canım çekti şimdiden Yorumla Soran +1 yıl Valla sorma benimde çektii Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir önceki TUSa girdin mi? 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya bir soru sormuştum aslında? Yorumla Soran +1 yıl Otuz kukusu? Yorumla Soran +1 yıl 1 e girdim zhsb Yorumla
BilgeHatun102535 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Uyucam zamanı gelincede sahura kakıcam 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 312 cevap paylaştı. KS manit falan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahh manit neydii unuttum Yorumla
lokomotif-portakal Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Biraz film izlerim evi toparlarım ve uyurum 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Ramazan konusunda 422 cevap paylaştı. Meditasyon yapıyorm 1 0 Yorumla
Tugceee__ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Uyuyorum sahur yapmadan zaten az kaldı bitmesine 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yok ya bişey yapacağım yok okuldaki derslerime az bakicagim sonrada telefonla oynayacağım
İftardan sonra uyuyorum sahura kadar
Uykunu alıyorsundur
Ne yapsam acaba menemen olabilir
Soganlı bir menemene kimse hayır demez mantıda süper olur
Evet ya canım çekti şimdiden
Valla sorma benimde çektii
Bir önceki TUSa girdin mi?
Ya bir soru sormuştum aslında?
Otuz kukusu?
1 e girdim zhsb
Uyucam zamanı gelincede sahura kakıcam
KS manit falan