Yarışmaya gelen yüksek katılım için teşekkür ederiz. Ramazan konu etiketinde Özel Gün Fırsat yarışması kazananı @kanya_ oldu! Sevgili üyemiz 100 TL değerinde Trendyol hediye çeki kazandı! 🥳
Tebrikler! 🎉
Hediyen için bizimle iletişime geçebilirsin. 😎

Teşekkür ederim, çok güzel bir yarıştı hem yarışdım hemde yarışırken bolca eğlendim 😄
hayirli olsun iyi gunlerde harca
Cevap
11Cevap
Bu fırsat yarışmasını bekliyordum açıkçası katılmak istiyorum bakalım bir şeyler yapmaya çalışacağım bu sene ramazan etiketi çok boş kaldı ben de fark ettim hiç geçen sene gibi değil geçen sene hiç sonu gelmezdi ramazan sorularının yemek tariflerini fiyat bu sene bomboş etiket
Ben yarışmaya destek verdim ancak yarışma kapsamında değil maksat hareketlilik olsun. Fırsat etiketini şenlendirmeyi seviyorum.
Kazanan arkadaşa hayırlı olsun, bu vesileyle şimdiden herkese iyi bayramlar dilerim 💗
Wauvvvv bu fırsat kaçmaz. 😎 O zaman hemen bol bol ramazan konulu etiketlerde paylaşım yapalım değilmi. Hemen buraya tıklayalım ve başlayalım…Ramazan Fısatı
e zaten fenomenler falan kazanir cunku xperleri dusuk olanlar en fazka gunde 3 paylasim yapabilur ama fenomenler falan cok yapar
Üst üste kazanmış olmayım diye katılmadım ya ne kadar ponçik biriyim, başkalarına da şans tanıyorum 🤪😬🐱
İnşallah kim hak ediyorsa kimin ihtiyacı varsa o kazanır
Ramazan etiketi gerçekten değeri bilinmeyen bir kategori umarım hak eden kazanır
Oo sarar.
100TLye ramen, udon ya da soba alırım sarar. xd
Kazanmak bahane, KS Şahane 🧿
umarım ihtiyacı olan bir arkadaşımıza gider :)
İhtiyaçi olan birine gider umarım
Hayırlı Ramazanlar dilerim
Huwwww başlasın rekabet 😌
Soru mu soruyoruz?
Öyleymiş djdjdjdjdj
Harika teşekkürler
Bayram da eller öpülmeli
Şans unarım durumu olmayan kißiye gider diyelim.
Ben elendim, siz devam edin🙄
hayat paylaşınca güzel...👳♀️
wow cok iyi
Ramazan 11 ayın sultanı ❤️
Vermezsen küserim
Hayırlı ramazanlar.
İnşallah ben olurummm
Kazanmayı isterim
Başlayalım ozaman
Gizli kullanıcı olsak da olur mu
Suoer olur bence
Bencede