Yarışmaya gelen yüksek katılım için teşekkür ederiz. Yılın Fırsat yarışması kazananı @Barış_LonelyForever oldu! 🎉 Sevgili üyemiz 250 TL değerinde Migros hediye çeki kazandı! 🥰
Tebrikler! 🥳
Hediyen için bizimle iletişime geçebilirsin. 😎
Duyduk duymadık demeyin! Site genelinde en çok soru, bence, görüş ve görüş yorumu paylaşan 1 KScan, yeni yıl hediyesini Noel Baba'dan değil KızlarSoruyor’dan alacak. 🎁

2022'ye en afili ben veda ederim diyenleri bu Fırsat altında görebilir miyiz? 😎 İçindeki yarışmacıyı bize göstermek isteyen KScanlar için 2022'ye veda 2023'e merhaba sürprizi hazırladık. İşte Yılın Fırsatı baş-lı-yor. KS'de en çok soru, bence, anket, görüş ve yorumu paylaşma vakti geldi! 🎊
Yılın sonuna yakışacak bilgilerini hediye çekine dönüştüreceğin harika bir yıl sonu seni bekliyor. 😍
Güç ve KS aşkı seninle olsun KScan! 🥰
Teşekkürler harika bir yarışma, zaten site üzerinde soru ve görüş paylaşmayı seviyorum özellikle son zamanlarda sadece görüş ve detaylı görüşler paylaşıyorum ve çok görüş paylaşıyorum. Sitenin sevdiğim özelliklerinden birisi de bu yani zaman geçirmek etkileşim almak soru ve görüş paylaşmak
Zaten en çok görüş paylaşan kişi şu an güncel olarak benim sanırım bunu sadece düzenli ve istikrarlı bir şekilde devam ettirmem yetiyor ama soru sormadığım için belki kazanamayabilirim ama olsun sitede zaman geçirmek her zaman için güzeldir.
Herkese şimdiden çok güzel bir yıl sonu diliyorum umarım hak eden ödülü alır ve ödül alamayan herkeste sevdikleriyle birlikte mutlu ve sağlıklı bir yeni yıl geçirirler
Böyle hediye fırsatları sunduğunuz için teşekkürler @ksFırsat 💜
görüş ve yorumlar en önemli kriter açıkçası <3 katılacağın için mutluyum
@KürkMantoluHayri Teşekkür ederim değerli adminim <3
<3
Cevap
58Cevap
Katılmayı isterdim. Ancak diğer arkadaşlar da kazansın. Benim favorim @Barış_LonelyForever hem uzun görüş yapıyor hem görüş yapıyor hem her soruda. Rakipsiz bence :)
sen katılmazsan büyük olay çıkarırımmmmm, gözüm seni ararrrr
@Bahtıgüzel00 teşekkürler abla :) ama mutlaka sende katıl
Katılmayan bin pişman ona göre. En çok paylaşımı yapan üyeyi şimdiden tebrik ediyorum. Bu Fırsat ile alakalı aklınıza takılan her şey için bana mesaj atabilirsiniz. <3
Paylaşım yapmaya devam ediyorum zaten, bakalım kim olacak champ 😅 herkese bol şans.. 🥂 Keyifli günler..
şampiyon belli, ikincisini arıyoruz falan filan 😂
ahsh fazla iddialı oldu gibi ama bide şey vardı dimi, unutmayın ki bana hiç bişey olmaz 😂😂
o da favorim bak gkkg
Çok güzel fırsatmış gerçekten, Migrostan alışveriş yapmayı da çok severim ama ne yazık ki ben hiçbir fırsat sorusunu kazanamıyorum 😅
Şimdiden kaybettiğim için kazanacak arkadaşa güzel günlerde harcaması dileğiyle diyorum😄
belli olmaz kimin kazanacağı bebek <3
@KürkMantoluHayri daha önce 250 milyon kere kazanmış olan biri kazanacak ben biliyorum boşa 2 haftaoyalamayın milleti😂
Güzel bir durum. Özellikle Migros olması daha iyi. Umarım gerçekten işine yarayacak birine gider. Sitede etkileşimleri özledik, haydi arkadaşlar eğşenceye.
evet hadiii bastırın gençlik <3
Güzel fırsat yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Çok istiyorum kazanmayı ama kazanamayacagim bence hatta kazanacak kişi de şimdiden belli 🤣🤣
Böyle tatlı olanakları sunduğunuz için şimdiden tesekkürler
herkese bol şans diliyorum
Katılan arkadaşlara şimdiden kolaylıklar diliyorum gadası
katılıyoruz değil mi gadasuu
@KürkMantoluHayri yok adminiçem yıl sonu işlerim fazla zamanım yok olsa kaçırmak istemezdim
Hadi bakalım kazananı şimdiden tebrik ederimm 🦁🖤
Katilsam bile kazanamiyom kiii🙄🥺
yaaa yok öyle bişi <3 sen aktif üyesin, kazanma şansın yüksek. tavsiyem görüş ve yorumlara yüklenmen
@KürkMantoluHayri tmdir canım inşallah aşko 😘 evet benden aktifi yok sitede 😃
Katılmayı hiç düşünmüyorum geçen aylarda yapılan alışveriş & hediyler konu etiketinde o kadar çok paylaşım yaptım görüş paylaştım sorularım 2 xper seçildi ama kazanan kişinin soruları vitrinde görünmüyordu bile. görünse bile görüş sayısı 20 civarıydı bu konu hakkında bir adminle konuştum ve o da bana gizli sorulan sorularda sayılıyor diye bir cümle kullandı o zaman bu şart baştan söylenseydi. Katılmayı düşünenlere bol şans
Xpere göre paylaşım yapma limiti koyup en çok paylaşım yapana ödül vermek nedir zaten
kuşum biz aslında ilk yaptığımız fırsattan beri her daim söylüyoruz gizli paylaşımların dahil olduğunu 🙏🏻
Bunu bilen kaç kişi var merak ediyorum
@KürkMantoluHayri maruzatım var. Başlıkta soru işareti mi yok ben mi göremiyorum 👀 Zaten sonunda soru işareti olan cümle de soru değil istek anlamı taşıyor. Paylaşım formata aykırı 😂 kaldırılması gerekiyor 😂 şikayeti kime yapabiliriz 😂
@AKaKesKinKa hemen kaldırıyoruz içeriği efenim 😂
@KürkMantoluHayri teşekkür ederim. Bu seferlik affediyorum. Ama bir daha olmasın 😂
@AKaKesKinKa anlaştık 🥹
Ayn katılıyorum
Kazanmak değil yarışmak güzel. Kızmak darılmak bize yakışmaz. Ben zevkle katılacağım, şimdiden herkese başarılar. KS'de en çok soru, bence, anket, görüş ve yorumu paylaşmak bakalım kime nasip olacak. Hatırlatma ve davetin için teşekkürler sevgili @KürkMantoluHayri çim 🥰🤗😎
Umarım sana nasip olur 🥰
@KürkMantoluHayri Ayyyy çok teşekkür ederim prensesim. Umarım… Neden olmadın dimi… 🤗🌸🍃😘
@KürkMantoluHayri 250 bişey alinmyo 2500 lazim
@Berinderin9 Yes. O 250 lik çekle içeri girer, kasadan 2500 ödeyerek çıkarız zaten. Çok haklısın.😃🤗
Aynen
@Berinderin9 250 liranın bir hükmü kalmadı ki. Yumurtanın tanesi en ucuz 2,5 lira. 😎
Deme deme öyle zaten sinirlerim bozuk bu zamlara ve elimizden bişey gelmiyor paşa. pasa veriyor uz
@Berinderin9 çok haklısın Berin 🤗🌸
Güzel bir fırsat olmuş katılacaklar için 😀
KS'dekilerin parmaklarının çalışmasının
https://www.youtube.com/embed/hXG4eGBeTrYkatılıyorsun değil miii <3
yani çekin kodunu alırsın, hediye edersin kendin :D
Site genelinde en çok paylaşımı (soru bence anket görüş ve görüş yorumu) yapacak kişiyi şimdiden çok merak ettim 😂
Yapabilirim gibi ama ruh halime göre de değişkenlik gösterebilir. Eğer ben kazanmazsam çirkinleşebilirim 😄
Korktum şimdi abla :D 🥳
@Barış_LonelyForever sen kazandığın için çok sevindim korkma 😄 tebrik ederim firsat avcısı etiketin de yakışmış 🥳🎈
Teşekkür ederim abla senin kadar başarılı olmasam da, bende ilk kez kazandım :D 🥳🤗 ✨
@Barış_LonelyForever ikinci defa kazanıyorsun amaaa :D
@KürkMantoluHayri Haklısın abla :D yani bugün 2. kez kazandım demek istedim. <3
@Barış_LonelyForever ehe diğerini de 27 aralıkta kazandın 💃
@KürkMantoluHayri Teşekkürler tekrar sayenizde aslında <3 ✨
@Barış_LonelyForever yok estağfurullah tamamen kendi emeğinle kazandın hatta rekor sayıda paylaşım yaptın <3
Hediye çeki için değil de KızlarSoruyor' da paylaşım yapmayı çok sevdiğim için devam edeceğim. Ee nasip olur da çek te olursa neden olmasın. Kızların eksikleri bitmez, malum. 😊🥰 Teşekkürler canim @KızlarSoruyor 'um ve @ksFırsat 😘 🙏👍
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Uuuuuuuuuuuu!! Şimdiden alışveriş listemi düşünmeye başladımmmm! Maksat adrenalin olsun, maksat rekabet olsunnnn.. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
şansın bol olsun bebek <3
Kâlpler kâlpler ✌️❤️❤️❤️❤️✌️
Kazanacak kişilere bol şans
Görüş yaparken Türkçeyi elinizden geldiğince dikkatli kullanmanız ve üşenmeden detaylı yorum yapmanız şansınızı arttırır.. Çoğu kişi uzun yorumlar yapmaya üşeniyor.. Ancak bazı durumlarda, bazı sorularda ve soruların cevapları için detaylı yorum yapmanız manevi açıdan iyidir.
Herkese bol şanslar.
evet kesinlikle katılıyorum. güzel görüş ve yorum yapmaya dikkat etmek şans <3 katılıyorsun değil mi fırsata
şahanesin!
4 etiketim var ve soru seçenekleri epey fazla
Görüşlerimi uzun tutmaya özen gösteriyorum değerlendireceğim katılacak olanlara bol şanslar 💕
Kankam çıkarsa çeki kırışıyoruz ona göre 😂
Tabi knka ayıpsın İstanbul’a gelirsen neden olmasın 😂
İnşallah bakalım 🙂🌹
🌼🌼
Sanırım sadece görüş yazdığım için ben elendim ama umarım ihtiyacı olan birine çıkar herkese bol şans ☺️🙏🏻
bende katılırdım ama galiba şu an bulunduğum şehirde migros yok ama guzel bir yarışma olmuş herkese çok başarılar 🥳
aaa bir bak kuşum belki vardır. migros sanal market yok mu
sen katıl eğer kazanırsan migros yerine amazon veririz sana
@KürkMantoluHayri anlaştık 🥳🥳 o zaman katıldım 😂
<3 <3
Yani açık konuşmak gerekirse bu ara psikolojik olarak iyi değilim o yüzden siteye kafamı veremiyorum
Katılmaya çalışacam ama çok da umutlu değilim sürdüreceğimden.. 😄
Yarışmacılara başarılar diliyorum..
yaaa yapabilirsinnnn <3
1 kişi hakaret gibi bir şey ben hayvan gibi soru sorup görüş paylaşırım da sonra kazanamazsam bu yoklukta deliririm hiç gerek yok. saçma bir yarışma zaten adil değil herkes eşit soru soramıyor, bence paylaşılmıyor ne anladım bu işten
ama kazananı belirleyen soru ve benceleri değil görüşü ve yorumlarıdır. herkesin sonsuz görüş-yorum hakkı sonuçta <3
işte yarışmanın heyecanı da bu :D
Ahh ahhh şu dönemde mikrostan 250 TL'lik hediye çeki kazanma ihtimalime sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilemedim
Yani açık konuşmak gerekirse bu ara psikolojik olarak iyi değilim o yüzden siteye kafamı veremiyorum hastayım
Benim daha önce kazandığım bildirildiği halde verilmeyen 250 TL'lik kuponumdan dolayı artık bunların hiç birisine katılmıyorum.
profilini incelediğimde kazandığın bir fırsat yarışması yok açıkçası
@KürkMantoluHayri Yazdığıma göre var böyle bir şey açıkçası. Tabi ki profilimde mi yazıyor, nerede tutuluyor bunun kaydı bilmiyorum. Bu sistem nasıl işliyor bilmiyorum, kazandığım profilimde mi yazıyor, nereye bakıyorsunuz onu da bilmiyorum. Sadece katıldım, ardından bildirim ya da mesaj aldım. Konuya baktığımda ise güncellemede kazananlar yazıyordu ve benim de adım vardı. Bayağı oldu sanırım Decathlon konusu idi, bulursam linki atarım size.
@KürkMantoluHayri Konu linki: Enerji dolu bir yaz için ihtiyacın olanları sepete at, 250 TL hediye çeki kazan! Yaz sepetinde neler var? ↗
Listede adım: @michael_k
"Birbirinden güzel görüşleriniz için teşekkürler KScanlar, işte bizden hediye çeki kazanan 10 üye! ksBence size hediye çeklerinizi iletecek" demiş, ancak konu hakkında bir daha herhangi bir mesaj almadım. 👍
kazandıktan sonra ksBence hesabına mesaj atman gerekiyordu. mesaj atmadıysan çek için işlemler başlatılmaz. attın mı bilmiyorum ve dilersen ksbenceyle iletişime geçebilirsin.
Hoop bi dk. Adaletsiz olur bu. Her üyenin soru sorma hakkı aynı değil. Xperi yüksek olanlar daha fazla soru soruyor
no caniko adaletsiz bir durum yok. yarışma sadece sorudan ibaret değil çünkü. görüş ve yorumlar da dahil. ki kazananı her zaman görüş ve yorumlar belirler :D
Tebrikler @Barış_LonelyForever
@вуηαяcσѕ Teşekkür ederim abi 😊
Katılan herkese bol şans diliyorum..
katılıyoruz değil mi <3
@KürkMantoluHayri pek aktif değilim şu sıralar biraz zor benim için 🤷
Uzun bir aradan sonra sahalara dönmeye karar verdim. 🌼🍷Heyecanla katılmaya hazırım
O ben olmadığıma göre alacak arkadaşı şimdiden tebrik ederim dkskdj
Bak 250₺ dersen 24 saatte 2.5milyon paylaşım yaparım, dediklerinize dikkat edin.
ooo hadi bakalım görelim :D
En çok paylaşım yapan değil de rastgele çekiliş olsaydı bari :)
adil olmazdı :D
@KürkMantoluHayri Neden ya :)
Katılalım madem biz de, sitede terör estirmeye başlayalım asdjdjk
oooo en sevdiğimisss bayılırıssss
@KürkMantoluHayri Mesai saatin bitince mesaja bak mesaja adminim adminim asddjddk
şu an 30 civarı mesajım var, kolaysa sen bak :D
@KürkMantoluHayri Profilime tıklayıp mesaj şeysine basmak bu kadar zor olmamalı asddjdk
Migros şarap reyonunu değiştirsin önce hep aynı ürün
umarım seni duyar :D
Duydu
Güzel bi fırsat teşekkürler kazanacağımı sanmıyorum ama hakkedenin kazanmasını diliyorum 🎉
aaa neden kazanmayasın, önemli olan en çok paylaşımı yapabilmek <3
Biraz üşeniyorum 😅 bi de ihtiyacı olan birinin kazanması daha iyi olur diye düşündüm benim tüm ihtiyaçlarımı ailem karşılıyor zaten fakat bu yarışmanın amacını biliyorum sitedeki etkileşimi arttırmak tabii ki güzel düşünülmüş bu yüzden ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışırım ✅
hediye çekini alırsan birine hediye edebilirsin istersen <3
Evet bu şekikde değerlendirilebilir teşekkürler ❤️🙆♀️
Tamam kazanan belli :) benim agam alır. @Barış_LonelyForever
Teşekkür ederim kardeşim :)
Üyeliğimin başlangıcından beri bu yarışma için kendi paylaşım rekorumu kırdım 😬 Sonucu merakla bekliyorum 👀🍀
Katılım şartları ne? Gizli üye olarak yaptığımız paylaşımlar sayılır mı? Herhangi bir etikletle mi paylaşım yapmamız gerek? Kaç kişi kazanacak?
evet canım gizli üye olarak katılabilirsin. her konu etiketinde yapacağın paylaşımlar dahil olacak. soru, bence, görüş ve görüş yorumları sayılacak. bir kişi kazanacak
Ay insallah kazanırım peki bu uygulamada ben günde en fazla 4 soru sorabiliyorum normalde maksimum kac soru soruluyor
xper seviyene göre sorabiliyorsun beybi. dört hakkın varsa dörttür
Sonuç nedir
Migrostan alışveriş yapmıyorum ve katılmıyorum
Kazanmayı çok istiyorum fakat sadece soru ve görüşlerle olur mu bilmiyorum
olur beybi
Güzel bir fırsat aslında🤭😅.
Harika bir fırsat ❤️
Güzel fırsat 👍🏻
Kazanan arkadaşı şimdiden tebrik ediyorum 😄
katılllll
Nasıl katılacağım? Biraz cahil kaldım 😄
her zamanki gibi aslında. paylaşım yapacaksın ama bu 2 haftada evereste oynayacaksın paylaşım sayılarında. bol bol soru sor, görüş at, yorum yaz. özellikle görüş ve yorumlar insanı öne çıkarıyor. gizli paylaşımlar da dahil <3
Herkese bol şans 🥳🎊🎉
katıl tamam mı <3
Şansınız bol olsun gençler 😂
aaa katılmayacak mısınnnn
Katılma butonu mu var anlamadım
yok şöyle, sitede paylaşım yapıyorsun ya. işte bu 2 haftada en çok paylaşımı yapan üye çeki kazanacak
Anladım. Deneyelim belki kazanırız, teşekkürler 🙂
ben teşekkür ederim <3
bu yarışmayı kazanırsam fırsat avcısı etıketı gelıyor mu? gelmezse katılmam ((:
elbette geliyor <3 bu arada avcı etiketine ilginin olduğunu bilmiyordum, dilersen seninle çalışabiliriz 😍
fırsat avcısı yazısının bordomsu rengine bitiyorum ((: @KürkMantoluHayri fırsatlardan haberdar etsene
çok acıktım, biraz midemi doyurayım. sonra mesaj kutuna damlayacağımsss <3
afiyet olsun @KürkMantoluHayri
Beni seçmiyorlar hiç 😁
Herkese bol şans o zaman kazanana şimdiden hayırlı olsun.
Sistem izin vermiyoki ama. Günde 2 paylaşım yapabilirsin diyo 😔
o soru sınırı. ama görüş ve yorum için sonsuz paylaşım yapabilirsin <3
Ooo o zaman tamam 🤟😉 teşekkürler
Bari sen kazan @Wheeinthemood
Zrn fenomenler vs daha çok soru soruyor bizim işimiz yok valla 😂😂 katılsak bi işe yaramaz
çok isterimmmm <3 ama sen de katıl bence
Yok üst üste 6 soru vs soruyosunuz nası katılıyım 😂😂😂 ben 4 soru soruyorum
en önemli fark yaratan paylaşım görüş ve yorum kesinlikle. onlarla fark atar insan
Adminim adaletsizlik var demiyorsunuz da katileti paylaşım diyorsunuz
ne gibi bir adaletsizlik olduğunu düşünüyorsun ://
Düzeltmeniz gereken konulardan biri umarım en kısa zamanda hâl olur inanıyorum ona
e işte bize ilet ki düzeltelim :/
Benim yerime sen katıl
Oo tabiki katılırımm
Ooo süpermiş😍😍
Kazanacağımı hiç zannetmiyorum mdmdmdm
Iyi olan kazansınn😂😂😇
Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Tüm rakiplerime yarışmada başarılar 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?