İftar programı sunan programdan milyonlar alan kimiporshe'siyle programa gelen ve fakirliği savunan hocaları izliyor musun? Ben izlemiyorum.
İftar programı sunan programdan milyonlar alan porshe'siyle programa gelen ve fakirliği savunan hocaları izliyor musun?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
hayır izlemiyorum da. nerden biliyorsunuz porsche yle gelip gittiğini. bizzat faturayı siz mi kestiniz. ayrıca ramazan ayında iş yapmayacaklar da ne zmn yapacak bu hocalar. nasıl bilgilendirecekler insanları. ramazan ibadetlerin en fazla olduğu mübarek aydır. ne yapacak gidip dini bilgileri manava mı soracak. ayrıca tıp dr ları da ramazanda çıkıp oruçla ilgili konuşuyor bu da gerekli. size ne oluyor anlamadım. aptalca kadın programlarını izlesinler di mi ya da aptalca yarışmaları. size ne ya size ne insanların ne yaptıklarından. kendinize bakın
belli bir ücret verildiği doğru ama sizin abarttığınız gibi değil olay haksızlık etmeyin sevmiyorsunuz diye. madem ki inançlı birisiniz fıkıh bilgileri için bence gerekli. siz bari yapmayın böyle. ben birkaçının aldığı parayı bağışladığını duydum
Öyleyse saygı duyarım. Sonuçta herkesin ekmeği tamam. Kusura bakmayın Müslüman zengin olmalı şükür şart tamam elde ne varsa eyvallah şükredicez ancak fakirliği nimet gibi anlatanlardan bıktım gerçekten. Birde insan günah işler fakat işin popülaritesi için çıkıpta bir ramazanda Nisa süresinin mealini açıklayan bir tek hoca göremedim. Bıraksınlar hikaye anlatmayı açıp kuranı meal ve tefsirini anlatsınlar da millet tam doğrusunu öğrensin. Benim dediğim bu. Hiçbir Müslüman aç gezmek zorunda değil. Herkes gerçek zekatı öğrensin bakın bu ülkede bir kişi aç ya da sokakta kalıyor mu ❗
o hocaların hepsi zengin değil sırf tv ye çıktığı için zengin olunmaz. ki buna ben de karşıyım. ama şöyle düşünün eğer o parayı halktan alsaydı evet bu asla olmazdı çok kötüydü. kanal o programlara bu sayede bir sürü reklam alıyor kazanç elde ediyor. neden kanala bağışlasın ki. kanal hayır mı yapıyor. alan adam yapmalı bunu ihitiyacı yoksa. yaptıklarını da duydum. anlatım biçimlerini eleştirebilirsiniz ben de çok sevmiyorum daha net konuşmalarından yanayım. yalnız o sorular ve konuşmaların hazırlanış biçimi insanlardan gelen genel istek üzerine şekilleniyor. meal tefsir tamam ama acil olan fıkıh bilgileri. en ufak yanlış bir davranış insanın ibadetini yanlış yere götürebiliyor. bazen öyle saçma sorular geliyor ki bu da sorulur mu diyorsunuz ama ne yapacaksınız bilmek istiyor düşünemiyor kızamazsınız. bu tıpda da böyle. ne yapacak dr cvp vermeyecek mi
ben kurandan referans alan ve kuran için hiç bir tv den ücret almayan yol parasını bile kendi cebinden ödeyen hocaları dinlerim. oteller zinciri kuran ağzına hiç ayet almayan sürekli rivayetlerden bahsedenleri asla dinlemem
ben teşekkür ederim. çok naziksiniz sağolun. benimki ekstra değil akıl bunu emreder. allah da kuranda sürekli yüzlerce sefer her emrinde akıl edin der. akla vurgu yapar.
ama ne yazık ki bu ülkede kuranı referans alan hocalara dinsiz diyorlar. böyle ahmaklık var
adam para karşılığı din programı yapıyor. kadına adetlisin diye allahın ibadetinden uzaklaştırıyor camiye girme namaz kılma kuran okuma diyor bunlar dindar oluyor
ama tv den para almayan yol parasını bile kendi cebinden veren hoca adetli de olsan ibadet yap diyor allahın ibadetlerine çağırıyor bu adama dinsiz diyorlar. böyl akıl dışı iş olmaz.
aziz nesin hklı çıktı. hatta aziz nesin mütevazi rakam vrmiş. o rakam 60 değil 85
2 yılı aşkın kişisel gelişim okuyup takip ettim. Haberlerden habersizim. Gazete okumam kitap okurum. Tv izlemem youtu. be ve instagram ve tabi KS. Çok şey öğrendim. Biliyor musun çıkarsız sevebilen çok az. Dünya ise sevgi üzerine kurulu.
Ana Sayfa > Ramazan > Sorular > İftar programı sunan programdan milyonlar alan porshe'siyle programa gelen ve fakirliği savunan hocaları izliyor musun?
En İyi Cevaplar