Ramazan Oruç tutmadığı için oruç tutan insanlara karşı sürekli pot kıran var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ben sürekli kiriyorum ya bir bitseydide sağ salim 😂😂😂😂 Güncellemeler+1 yıl Ya rezil oluyorm sürekli 😂😂 Güncellemeler+1 yıl Karsimdakinin oruç olduğunu unutuyorum ara ara hala alisamadim Oruç tutmadığı için oruç tutan insanlara karşı sürekli pot kıran var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Daha 3 gün oldu şimdiye kadar kırmadım sen ne diyorsun ki 0 0 Yorumla
PergamonKralı Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl İlk başlarda öyle oluyor sonra alışıyor insan daha dikkatli oluyor 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Ramazan konusunda 847 cevap paylaştı. pot kırmak derken nasıl yani 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Karsimdakinin oruç olduğunu unutup sunu ye sunu iç demek gibi Yorumla
Ahu010 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben bu sene daha kırmadım😃 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi bari 😂 Yorumla Ahu010 +1 yıl 😁😁 Yorumla
KᴜʀᴜᴍᴜşOk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bir yerden yemek söylediğim de aklıma geliyor😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendine mi 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sormaya bende knk sendemi tutmuyon kdjdk 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Evet tutmuyorum ve sürekli pot kiriyorum ya Yorumla Soran +1 yıl Kardeşime kalk kahve iç dedim yine az önce Yorumla Soran +1 yıl Sen ne pot kırdın mesela 😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sigara ya sigara icelim diyom 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Kime dedin oruçlu arkadaşına mi 😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen ya😂🤣 Yorumla Soran +1 yıl O ne tepki verdi ne dedi 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knk sen oruc kafasimi yasiyon diyo Yorumla Soran +1 yıl Valla oruç tutan onlar oruç kafasında olan biziz bu nasıl iş ben anlamadım 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sormaya knk dogru diyon😅😅 cok iyi dedin sendemi istemedigin icinmi tutmuyon yoksa rahatsizliginmi var ben bilerek tutmuyom😅 Yorumla Soran +1 yıl Ben dayanamıyorum ondan 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bilerek degil Yorumla Soran +1 yıl Çok istiyom yoksa da olmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende dayanamiyom e knk nerde yiyon biseyler gizli gizlimi yiyon nasil yiyon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Daha 3 gün oldu şimdiye kadar kırmadım sen ne diyorsun ki
İlk başlarda öyle oluyor sonra alışıyor insan daha dikkatli oluyor
pot kırmak derken nasıl yani
Karsimdakinin oruç olduğunu unutup sunu ye sunu iç demek gibi
Ben bu sene daha kırmadım😃
İyi bari 😂
😁😁
Bir yerden yemek söylediğim de aklıma geliyor😂
Kendine mi 😂😂
Sadece ilk gün tuttum
Sormaya bende knk sendemi tutmuyon kdjdk
Evet tutmuyorum ve sürekli pot kiriyorum ya
Kardeşime kalk kahve iç dedim yine az önce
Sen ne pot kırdın mesela 😄😄
Ben sigara ya sigara icelim diyom 😂😂😂
Kime dedin oruçlu arkadaşına mi 😄😄
Aynen ya😂🤣
O ne tepki verdi ne dedi 😂😂
Knk sen oruc kafasimi yasiyon diyo
Valla oruç tutan onlar oruç kafasında olan biziz bu nasıl iş ben anlamadım 😂😂
Sormaya knk dogru diyon😅😅 cok iyi dedin sendemi istemedigin icinmi tutmuyon yoksa rahatsizliginmi var ben bilerek tutmuyom😅
Ben dayanamıyorum ondan 😂
Bilerek degil
Çok istiyom yoksa da olmuyor
Bende dayanamiyom e knk nerde yiyon biseyler gizli gizlimi yiyon nasil yiyon
Ben bu evet
Ne pot kırdın mesela
Hayır yok