Ramazan Akşama iftar menünüzde neler var? Nut_Butter Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Bize de fikir olsun. Güncellemeler+1 yıl Süper soruymuş Akşama iftar menünüzde neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
the_vampire_diaries Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl kahvaltı türü yerim herhalde köfte patates kalem böreği çay nutella peynir zeytiiin 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Buğday çorbası yaptım Fırına pide atıcam bol malzemoslusundan Ortaya bir de mevsim salata 1 0 Yorumla
candyjelly Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yurtta kalıyom iftara yakın inicem aşşağıya ycem ne varsa :D sıfır telaş 1 4 Yorumla srtcbrk +1 yıl tabldot mu? 🙂 Yorumla candyjelly +1 yıl @srtcbrk yok normal tabakta Yorumla srtcbrk +1 yıl @candyjelly tabdotta o demek degil... acik menu mu yani 🙂 Yorumla srtcbrk +1 yıl tabldot yemegi yedigjn kaba verilen isim degil secme secenegjn var mi yok mu demektir..secenegin yoksa tabldot varsa acik menudur onjn adı 🙂 Yorumla
hicbisik Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Herkes düz çorba yazmış dünyada tek çeşit çorba mı var ya isim belirtsenize😃 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Bir fikrim yok henüz..Öğleden sonra haber alırım..Gerçi yemek seçecek durumda değilim hiç.. 1 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Tas kebabı, pirinç pilavı,çorba, salata, fellah köftesi, güllaç. Yarında Tavuk Dünyası şefin tabağı kekiklim yapcam.😃 1 0 Yorumla
amanaskitom Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl dunden fırında soslu tavuk yapmistim patatesli, bide makarna. yanina da meze yaparız bir de salata 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl toyga çorbasıtas kebabıbüryan pilavıcacıkiçecek tatlı (kadayıf sarma) 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl mutfağa gitmeye cesaret edemiyorum ((: tavuklu bişiler görmüştüm 1 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Beyti yapacağım. Yanına da meyhane pilavı 1 4 Yorumla Nut_Butter +1 yıl Hımm umarım begenırsın Yorumla Master81 +1 yıl Ben iyi bir şefim. Her yemek elimde muhteşem olur. Yorumla Nut_Butter +1 yıl Ooo merak ettim şimdi Yorumla Master81 +1 yıl Akşam beklerim :) Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tavuklu bir şeyler yemek istiyorum bu akşam 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Haşgerya 1 1 Yorumla Nut_Butter +1 yıl Çok komık Yorumla
random1212 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Off görsel beni mahvetti nasıl canım çekti :dd 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kahvaltı türü yerim herhalde köfte patates kalem böreği çay nutella peynir zeytiiin
Buğday çorbası yaptım
Fırına pide atıcam bol malzemoslusundan
Ortaya bir de mevsim salata
Yurtta kalıyom iftara yakın inicem aşşağıya ycem ne varsa :D sıfır telaş
tabldot mu? 🙂
@srtcbrk yok normal tabakta
@candyjelly tabdotta o demek degil... acik menu mu yani 🙂
tabldot yemegi yedigjn kaba verilen isim degil secme secenegjn var mi yok mu demektir..
secenegin yoksa tabldot varsa acik menudur onjn adı 🙂
Herkes düz çorba yazmış dünyada tek çeşit çorba mı var ya isim belirtsenize😃
Bir fikrim yok henüz..
Öğleden sonra haber alırım..
Gerçi yemek seçecek durumda değilim hiç..
Tas kebabı, pirinç pilavı,çorba, salata, fellah köftesi, güllaç. Yarında Tavuk Dünyası şefin tabağı kekiklim yapcam.😃
dunden fırında soslu tavuk yapmistim patatesli, bide makarna. yanina da meze yaparız bir de salata 😂
toyga çorbası
tas kebabı
büryan pilavı
cacık
içecek
tatlı (kadayıf sarma)
mutfağa gitmeye cesaret edemiyorum ((: tavuklu bişiler görmüştüm
Beyti yapacağım. Yanına da meyhane pilavı
Hımm umarım begenırsın
Ben iyi bir şefim. Her yemek elimde muhteşem olur.
Ooo merak ettim şimdi
Akşam beklerim :)
pilav üstü et, salata, çorba
Tavuklu bir şeyler yemek istiyorum bu akşam
Mantı ve ıslak kek...
Haşgerya
Çok komık
iskender yiyeceğim bu akşam..
Off görsel beni mahvetti nasıl canım çekti :dd
İslim kebabı yapacagim
Boş tabak
Kızartma var