Yeme & İçme Akşam menünüzde neler neler var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Valla delü gibi yoruldum ve acıktım şimdi tavuk soykırımına hazırım 😋🥳 Akşam menünüzde neler neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hamsi tava ve bolca salata vardı. Valla burnuma kadar hamsi oldum 🥲 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. akşam menümde noodle var 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hiçbir şey yemedim şimdi fotoğrafı görünce aklıma geldi ahsjs 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Geç değil şimdi ye. d Yorumla AliceMixfield +1 yıl Evet şimdi gidip bi yerim sbsjs Yorumla
idosko Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Offff yemek paylasmayin zaten kilo vermeye calisiyorum zorlaniyorumm 2 9 Yorumla BuKadarKolayMıydıAşk +1 yıl Kaç kilosun ki hahaha Yorumla idosko +1 yıl 75 🥺 Yorumla BuKadarKolayMıydıAşk +1 yıl Çok değil ya boy kaç Yorumla idosko +1 yıl 171 ama ideal kilom 62ymis yani kiz ve erkekte cok fark ediyor bilgin olsun Yorumla BuKadarKolayMıydıAşk +1 yıl Yok yok iyisindir göbüş mü çıktı noldu Yorumla idosko +1 yıl Evet ppde gördüğün gibiyim gobek yaptim Yorumla BuKadarKolayMıydıAşk +1 yıl Ppde göbek göremedim ince bacaklar görüyorum Yorumla idosko +1 yıl YEMIN EDERIM VAR GOBEGIM BELLI OLMUYOR AMA VAR😭 Yorumla BuKadarKolayMıydıAşk +1 yıl Oturunca herkesim göbeği var öyle düşünme🤣🤣🤣 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Şehriye çorbası, kuru fasulye pilav su böreği 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Haşlama… 🤭 0 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Noodle 😅 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Köfte yedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hamsi tava ve bolca salata vardı. Valla burnuma kadar hamsi oldum 🥲
akşam menümde noodle var
Hiçbir şey yemedim şimdi fotoğrafı görünce aklıma geldi ahsjs
Geç değil şimdi ye. d
Evet şimdi gidip bi yerim sbsjs
Yoğurt çorbası, pırasa ve pilav.
Offff yemek paylasmayin zaten kilo vermeye calisiyorum zorlaniyorumm
Kaç kilosun ki hahaha
75 🥺