Ramazan Sahura kadar ayakta mısınız yoksa uyuyup 😴 sahurda uyanır mısınız? Öğretmeninizgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Uyuyup uyanmak beni mahvediyor mecbur gece 3.5'a kadar elimde telefon vakit öldürüyorum. Sizde durumlar nasıl 🤨🤔Ben aynen ekteki gibiyim 😄😄Sizde durumlar ne? Ben uyuyor 😴 sahurda kalkıyorum Sahura kadar açığız 😎 Benim oruçla isim yok kank Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sahura kadar ayakta mısınız yoksa uyuyup 😴 sahurda uyanır mısınız? Cevapla Telefon Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sahura kadar uyumam için erken uyumam lazımbunu da sevmediğim için zaten bi kaç saat sonra kalkmam gerekecek gerginliği ile uyumuyırum sonrasında dengeler şaşıyo 1 1 Yorumla Öğretmeninizgeldi +1 yıl Aynı benim kafadan 😄😏
bastiyan Takip Et Yoda Yaş: 48 +1 yıl Allah kabul etsin,Nasıl oruç bu mevsimde zor oluyor mu? 1 1 Yorumla Öğretmeninizgeldi +1 yıl Hayır Yorumla
Mahall Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl 11 - 11:30 gibi yatar sahurda uyanırım. Sahurdan sonra ise en fazla 1 saat ya uyurum, ya da uyumadan uzanırım. 1 0 Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hafta sonuna denk geldiği için sahura kadar takılmaca. Hafta içi olduğu zaman ise her zamanki gibi 11 gibi uyumaca 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Benimde nezam uykum gelince hemen sahuru yapip yatmayi pilanliyorum 0 1 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Ogretmenim yine herzamanki gibi tatli vede harikasin Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Saat 3 gibi uykum geliyor mutlaka :/ 1 1 Yorumla Öğretmeninizgeldi +1 yıl Yemek ye de yat bari 😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sahura kadar ayaktayım mku deyim hemde belki de aynı binadayız 🤗 0 0 Yorumla
MütefekkirSeyyah__ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yarın iş varsa uyurum..#Vesselam 0 0 Yorumla
minyoncedric10 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl bilmem hayatımda hiç oruç tutmadım 0 0 Yorumla