Ramazan Ramazan geldi hoş geldi! Sahura kadar konuştuğunuz birileri var mı? ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Güncellemeler+1 yıl 🙃🙂 Ramazan geldi hoş geldi! Sahura kadar konuştuğunuz birileri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayır saat 12 den sonra kimse ile konuşmam o kadar konuşacak özel bir sevgili falan da yok zaten. 2 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evet var bizim kızlarla oluşturduğunuz grup sohbeti var. 1 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sevdiğimle konuşurdum ama sabahları erken kalkmak zorundayım 😪 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hayır yok zaten geceyi uyuyarak geçirmek zorundayım 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yok ya vurup kafayı uyuyorum zaten kafam çok dolu😅 1 0 Yorumla
ŞimdiÖzgürüz Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Vardı, sahurla birlikte kayıplara karıştı, Allah kabul etsin bile diyemedim. 🤦 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Hayır uyuyorum ben. Yoksa gün içinde uykusuz kalabilirim. Bu akşam uykusuz kalabilirim ama. 1 0 Yorumla
Monarshee Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yok, zaten şu son zamanlarda kimseyle konuşasım da yok, modum düşük bu aralar.😒 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Hayır yok kimseyle konuşmak mesajlaşmak istemiyorum kimseyle hiç kimseyle 1 1 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Nedeen 😂 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ramazan akapenin zamları kol gibi geçirdiği günden beri var zaten. Hergün oruç tutuyor bu millet 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sorularımı çalıyorsunuz 😒 1 2 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Görmedim reis 😯 klasik Ramazan soruları işte Yorumla BlackDeacker +1 yıl Hırsızz😂😂😂 Yorumla
Ferhatkara3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bu aralar cok yanlizim lan soruyu gorunce farkettim 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yok be dostum iç güç olunca erken yatıyoruz 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Yok sahurda konuştuğum mesajlaştığım var 1 0 Yorumla
Aselcik23 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Vardı ama şu an konuşmuyoruz onun yüzünden 1 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yok yorgundu uyudu hayatın 1 1 Yorumla oski35 +1 yıl Neden Yorumla
erkeğinırıspısıııı Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Sahura kadar konuşacak kimsem bile yok /: 1 0 Yorumla
pouffff Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl maalesef yok oyle kafa denngi biri 1 1 Yorumla haylazadm +1 yıl Ben ben ben Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Var konuştuğum da sahura kadar değil uyur o 1 0 Yorumla
llmeelissss Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Bu ramazan yok 1 1 Yorumla düzcelii881 +1 yıl Hmm kötü olmuş Yorumla
Ogretmenbirkadin Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yok 😔 1 1 Yorumla oski35 +1 yıl Neden Yorumla
Aslıbendeği Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Yok yapayalnızız 1 1 Yorumla haylazadm +1 yıl Aga bee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Hayır saat 12 den sonra kimse ile konuşmam o kadar konuşacak özel bir sevgili falan da yok zaten.
Evet var bizim kızlarla oluşturduğunuz grup sohbeti var.
Sevdiğimle konuşurdum ama sabahları erken kalkmak zorundayım 😪
Hayır yok zaten geceyi uyuyarak geçirmek zorundayım
Yok ya vurup kafayı uyuyorum zaten kafam çok dolu😅
Vardı, sahurla birlikte kayıplara karıştı, Allah kabul etsin bile diyemedim. 🤦
Hayır uyuyorum ben. Yoksa gün içinde uykusuz kalabilirim. Bu akşam uykusuz kalabilirim ama.
Yok, zaten şu son zamanlarda kimseyle konuşasım da yok, modum düşük bu aralar.😒
Hayır yok kimseyle konuşmak mesajlaşmak istemiyorum kimseyle hiç kimseyle
Nedeen 😂
Ramazan akapenin zamları kol gibi geçirdiği günden beri var zaten. Hergün oruç tutuyor bu millet
sorularımı çalıyorsunuz 😒
Görmedim reis 😯 klasik Ramazan soruları işte
Hırsızz😂😂😂
Bu aralar cok yanlizim lan soruyu gorunce farkettim
Yok be dostum iç güç olunca erken yatıyoruz
Uyumadıkları sürece KS de var
Oruç tutmıyorum msksksl
Konuşamıyoruz, uyuyakalıyoruz.
Kankilerim var 🧚🏻♀️
Maaleseff ilk sahurda kimse olmadi
Yok sahurda konuştuğum mesajlaştığım var
Vardı ama şu an konuşmuyoruz onun yüzünden