Ramazan Arkadaşlar imam oldum ben, sorularınızı alıyim 😂? kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Herkese Merhaba,Atv ile anlaşıp iftar programı vermeyi düşünüyorum ne dersiniz?Var mı oruç hakkında sorularınız 😂 Saygı ve sevgi değer Adnan Oktar ve Zekeriya Beyaz hocalarımı selamlıyorum 🥳 Arkadaşlar imam oldum ben, sorularınızı alıyim 😂? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hocam selam. Bir maruzatım var cevaplarsanız bahtiyar olurum. Diyelim ki oruçlu şekilde yolda yürürken, bir anda fırtına çıktı ve önümdeki kız uçup kucağıma düştü ve deliler gibi meşk ettik. Orucum bozulur mu? 1 3 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Prezervatif kullanırsanız pek problem olmaz evladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saolun hocam. Sarayburnu sahile gidip rüzgarı bekleyeceğim. Yorumla kuryeparçası +1 yıl Mikaile dua et, kırmaz yapar o Yorumla
ProfDiceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sen bildiğin inanclarla dalga geçiyorsun? Hayır müslüman değilim de hiçbir inanç ile dalga geçemezsin. 1 3 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Müslümanlık ya da müslümanlar ile dalga geçen kim?11 ay her pisliği yapıp 1 ay hacılık taslayanlara düşüncelerimi sunuyorum. Yorumla ProfDiceksiniz +1 yıl alttaki yorumlarini okudun mu gercekten Yorumla kuryeparçası +1 yıl Kafam güzeldi hatırlamıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hocam orucluyken sakız çiğnersek sonra çıkarır tekrar çiğnersek sonra çıkarır tekrar çiğnersek oruc bozulur mu? 1 1 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Naneliyse sevapÇilekliyse günahtır evladım Yorumla
ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Allah kabul etsin hocam😁 2 10 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Teşekkür ederim hocası kurban 😂 Yorumla ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49 +1 yıl Oy oy ❤😇😇 Yorumla ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49 +1 yıl Allah korusun hocam başımızdan eksik olmayın Yorumla kuryeparçası +1 yıl Amin canısı amin, sen ne tatlı bişeymişsin böyle 😂😂😂 Yorumla ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49 +1 yıl Yayaa hocam ogle diyorlar bana sence gunahmıdır🤣 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Bu konuyu özelden tartışmalıyız bence 😂😂😂 Yorumla ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49 +1 yıl He olur hocam normalde acmazdım ama hanı hoca sınız omdan 🤣🤣🤣 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Aynen, ben şimdi sana bi güzel okur üflerim 😂 Yorumla ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49 +1 yıl Ufle hocam belkı koca bulurum 🤣🤣🤣 Yorumla Akınswzer +1 yıl Limon seni kutsayacak biz gerekli prosedürü başlattık sen sadece limın hazretlerine secde et Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dalga mı geçiyorsunuz? 1 16 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Ne alaka? Yorumla Akınswzer +1 yıl Hadsizlik yapma hazreti limon seni cezalandırır kırbaçlamaz bak yanlış anlama çarpar 😅 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Heytt be, mürit gibi mürit 😂😂😂 Yorumla Akınswzer +1 yıl Maşallah hocam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne saçmalıyorsunuz? fake açıp kendi sorularınıza mı yorum yaptınız. Komik gerçekten 😂 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Yok, aynı mahalledeniz biz 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa o da müezzinliğinizi mi yapıyor 😏 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Yok, ben namazı bilerek uzun tutuyorum, oda cemaatin ayakkabılarını çalıyo 😂😂 Yorumla Akınswzer +1 yıl Tabi tabi müezzin lik yapıyorum senin bakıpta imrendiğin o denizin en büyük gemisini dünyanın en uzak yerine götürecek kaptan var kaşında 😂 Yorumla Akınswzer +1 yıl Bit pazarında satıyorum sonra o paraya da camiye klima alıcaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://youtu.be/NNIXFmZvvUkGözümde böyle canlandın nedense 😂 Yorumla Akınswzer +1 yıl Gerçeğini görmek istemişsin o kadar kaba değilim Yorumla Akınswzer +1 yıl Modernleştik 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo gerçeğini de hiç merak etmedim. Ayrıca modernleşmenize sevindim Yorumla Akınswzer +1 yıl Aynen öyle hz limon kutsal konyak ve pipo dağıtımına başladı modernlwşmeyeni çarpıyo 😂😂😂 Yorumla Akınswzer +1 yıl Bende göstermiycektim zaten ddimya nazikleştik nezareten dedim Yorumla
brokenmind Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl allah k etsin 1 35 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Allah razı olsun inşAllah maşAllah Yorumla brokenmind +1 yıl 🧕🏻🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Yorumla kuryeparçası +1 yıl ✝️✝️✝️✝️ Yorumla brokenmind +1 yıl yakismadi hac falan rabbim hidayete erdirsin seni Yorumla kuryeparçası +1 yıl O hz. ömerin kılıcı değilmiydi ya, pardon Yorumla brokenmind +1 yıl olur oyle onemli olan niyet Yorumla kuryeparçası +1 yıl Niyet ettim allah rızası için çocuk yapmaya Yorumla brokenmind +1 yıl knk oyle olmaz ama sen bilirsin Yorumla kuryeparçası +1 yıl Ya nasıl olucak? 🥺 Yorumla brokenmind +1 yıl ben de bilmiyorm rabbim yardim etsin Yorumla kuryeparçası +1 yıl Oha, grup mu yapıcaz Yorumla brokenmind +1 yıl ahhahsgshshshaha gumledim Yorumla kuryeparçası +1 yıl Akşama çarpılıcaz jdhdkalsjd Yorumla brokenmind +1 yıl ahshhzzhhs aynen sus Yorumla kuryeparçası +1 yıl Ya dur, kardeşime alıcam seni dhjslakshMehdi dir kendisi jdhskajs Yorumla brokenmind +1 yıl badelicek mi beni ahshhz Yorumla kuryeparçası +1 yıl Badelemek ne be kshdjskdh Yorumla brokenmind +1 yıl ahshsh ogrenme kuzum Yorumla kuryeparçası +1 yıl Oha 40 yıllık imamım böyle fantezi görmedim hdjsksjhd Yorumla brokenmind +1 yıl ahshbxzhsvhash Yorumla kuryeparçası +1 yıl Dur bunu öğrendiğim iyi oldu jdhdkskdj Yorumla brokenmind +1 yıl ibadet yani bi imam olarak insanlara ogret bunu shxgah Yorumla kuryeparçası +1 yıl Öğretim üyesi olarak işe alıyim mi seni jdhdjakshfFikir annesi olarak mükafatlandırmam lazım, bedava teşekkür olmaz jdhdkajdj Yorumla brokenmind +1 yıl tobeee agsgvxsgav Yorumla kuryeparçası +1 yıl Sana tobe, bre deyyus Yorumla brokenmind +1 yıl cennet garanti diyo musun hocam? Yorumla kuryeparçası +1 yıl Hem bu dünyada hem öteki dünyada hemde 🥳 Yorumla brokenmind +1 yıl bsyxbshaha Yorumla kuryeparçası +1 yıl Hem kilo problemin varsa onuda çözeriz inşAllah hdhsjaksh Yorumla brokenmind +1 yıl yok hocam allaha sukur 5 vakit namaz fit yapiyor beni bi de oruc falan derken Yorumla kuryeparçası +1 yıl İftarı badeleyerek açmak evine bereket getirir Yorumla brokenmind +1 yıl ya ahahzhzbxhah hocam neler diyosunuz Yorumla kuryeparçası +1 yıl Vaaz veriyorum yavrucum, sen neler diyosun Yorumla brokenmind +1 yıl rabbim basimizdan eksik etmesin hocam sayinizi artirsin Yorumla kuryeparçası +1 yıl Amin yavrum, Instagram dan bul beni jdhdkal Yorumla