Eğitim & Kariyer Arkadaşlar imam oldum ben, sorularınızı alabilir miyim 😂 ? kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Buradan Adnan Oktar Hocaefendi ye ve Zekeriya Beyaz hocaya meydan okuyorum... Arkadaşlar imam oldum ben, sorularınızı alabilir miyim 😂 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kim bu ermeni soylu ayyaş vatan haini emperyaliz sadist sokak itine sen hocasın dedide kendini hoca sanıyor bu lavuk kokarca 1 9 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Kokarca ne la, doğru düzgün hakaret et ki samimiyetimiz belli olsun jshshsjhd Yorumla egerkan +1 yıl tamam kokarca ağır oldu biraz fhskdjsksk Yorumla kuryeparçası +1 yıl Hafif olsu demek istemiştim jdhsjsjdj Yorumla egerkan +1 yıl Ağır olanları başka mecralardan söylerim djdjsj Yorumla kuryeparçası +1 yıl Wp gel çip usuruk jdhdkdjjf Yorumla egerkan +1 yıl Ya sus senin yüzünden wp ye giremiyorum at kafası Yorumla kuryeparçası +1 yıl Neden jdjsksjfj Yorumla egerkan +1 yıl Kendini atmışsın oraya insan dışı varlık Yorumla kuryeparçası +1 yıl Babaanneni koydum sjhdjsjf Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Ne Zaman o zatı içeri tıktılar hiçbir şey yolunda gitmiyor 1 6 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Zat-ı Muhterem'in varisi olarak izindeyiz İnşAllah 😂😂He ya sorma adam harbi hak yoldaymış, nasıl bir beddua ettiyse yamulduk kaldık 😂😂 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl 😅😅 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Arada izleyip gülüyordum gülüşlerim de içeride 😅 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Hanım hanım, belki o hocayı yedirdik fakat bir Kartaliçeyi yedirmeyiz...Çarşı her daim yanında 😂😂😂 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Eyvallah :)) Yorumla kuryeparçası +1 yıl Eyvallah bizden aga 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hocam bende sizler gibi efenime söylim, erkeklere yazılsam… oruç gider mi acaba? Ya da giden oruca kaç gün tutmak gerekir? 1 25 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Tövbeler olsun neler diyorsunuz hanımefendi 😑 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söylüyorum işte… Yorumla kuryeparçası +1 yıl Bana yazılmadıktan sonra sıkıntı yok... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yazılıyorsan?… Yorumla kuryeparçası +1 yıl Ben ümmeti Muhammed'im 7 hatuna kadar yolum var...Yüz bulamadın da buralara mı düştün?Kuyruk acın ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalbimi kırıyorsun… 🥺 o kadar konuşmuşluğumuz vardı… Yorumla kuryeparçası +1 yıl Anonim olarak laf sokmaya çalışırsan cevabını alırsın canısı... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıkıyorum o zaman kskskslwmdlf Yorumla kuryeparçası +1 yıl Ayça kokusu alıyorum, oynat bakalım... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayça kokusu mu… bilemedim Ayça da kim? Yorumla kuryeparçası +1 yıl Süt annem anasını satıyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzdün bir tık. Denemekten korkma konuştuğun kozlardan herhangi biriyim… Yorumla kuryeparçası +1 yıl Sence hangisi olduğun umrumda mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence evet🥺 beni umursadıydınız sanıyordum… işte tatlı dil yalanı bile deliğinden çıkartıyor… Yorumla kuryeparçası +1 yıl Valla kusura bakma ama gizem işleri vs bana sökmez...Sen bu taktiği bana tercih ettiğin abazalara yedirirsin anca, şimdi ikile... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana kimseyi tercih etmiyorum… Hürrem’in Kanuni’ye olan aşkı gibi bağlıyım sana… Yorumla kuryeparçası +1 yıl Yav he he... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzülüyorum yapma şunu… minik kirpim… Yorumla kuryeparçası +1 yıl Ayça bi sg... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya ne Ayça’sı ya. Yorumla kuryeparçası +1 yıl ya da her kimsen banane... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ah ah beni kimlerle aldatıyorsunuz mahlukat Yorumla Bayandeğilkadın34 +1 yıl Heyy Yorumla Bayandeğilkadın34 +1 yıl Kirpin gayet sadık biri rahat ol Yorumla
ballbademm Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Hz. Mehdi olayları ne zaman görülmeye başlayacak ne zaman ortaya çıkacak yani 1 3 Yorumla kuryeparçası +1 yıl 2023 de tayip hazretleri mehdiliğini ilan edecek inşAllah Yorumla ballbademm +1 yıl Ben de doğru dürüst bir cevap gelir sandım da alay ettiğin şeye bak komik değil. Yorumla kuryeparçası +1 yıl Üfürükçü hocayım ben, diyanete bağlı değilim jshshsj Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Hocam oje sürdüm orucum bozulur mu 2 11 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Kırmızı ise evet evladım Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Pembeydi Yorumla kuryeparçası +1 yıl Uuu severim, ondan bişey olmaz 😂😂😂 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Oh iyi bari ucuz kurtulduk Yorumla kuryeparçası +1 yıl Ananas ile kutsuyorum seni 🥳✝️ Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl 😌 bi huzur geldi Yorumla kuryeparçası +1 yıl Kutsal kahve ısmarlaya bilirim 😂 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Sabah içtim hocam fazla gelmesin Yorumla kuryeparçası +1 yıl Haklısın inşAllah, bir sonra ki vaaz da görüşmek üzere evladım. Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl İnşallah hocam sağ olun Yorumla kuryeparçası +1 yıl Ananas sağolsun evladım.. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hocam oruçluyken internetten ciplak erkek resimlerine bakmak orucu bozarmi 1 5 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Tam tersi, sevabı artar evladım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sagol hocam Yorumla kuryeparçası +1 yıl Ne demek evladım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hocam baktım da günahı varsa artık size yazılır yani. Gördüm her şeyi 😎😎😎 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Zaten cehennemliğim, 1 yılda senin için yatayım ziyanı yok evladım 😂😂😂 Yorumla
KlavyeAbazanı Takip Et Yoda Yaş: 73 , eic 100% +1 yıl Bismillahirrahmanirrahim hocam 1 3 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Büyümü yapıyosun kızım o ne odkdkos Yorumla KlavyeAbazanı +1 yıl Estağfurullah hocam Yorumla kuryeparçası +1 yıl Heh aferim aferim, haydi abazaları iyice kudurt değerli müridim. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hocam iftarımı sevgilimin dudakları ile açabilir miyim? 1 1 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Ruj sürmüşse açamazsın evladım Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Zekeriya Beyaz öldü ölülere meydan mi okunur la 1 2 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Ruhunu çağırcam anasını satıyim Yorumla Mac79 +1 yıl Anasini satma yahu satılacak cok sey var Yorumla
Bayandeğilkadın34 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Hocam oruçluyken sevgilimin boynunu emsem orucum bozulur mu jsjsjsjsjs 0 3 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Tövbeler olsun neler diyosun jdhdks Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Şu kafaya ihtiyacim var işsiz Yorumla Bayandeğilkadın34 +1 yıl Canım sıkılıyo napim Yorumla
Gucipwada Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Ghdhfhfhfgf dis fırçalamak oruc bozar mi 2 1 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Misfak ile fırçalarsan hayır evladım jshshs Yorumla
halimizduman_aman Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl çok güzel durmuşsun 1 12 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Teşekkür ederim yiğidim. Yorumla halimizduman_aman +1 yıl ne demek yiğenim Yorumla kuryeparçası +1 yıl Hadi la ordan zibidi Yorumla halimizduman_aman +1 yıl ney lan salatalık Yorumla kuryeparçası +1 yıl Balatan tez biter inşallah jsjsjsj Yorumla halimizduman_aman +1 yıl lan tövbe de vbnnbgfghj Yorumla kuryeparçası +1 yıl Zamlardan sonra uçtu tabi fiyatı jdjdkPulsar alın olum pulsar iyidir jsjsjshd Yorumla halimizduman_aman +1 yıl pulsar iyi tabi bcghdvchjg motorcu musun Yorumla kuryeparçası +1 yıl Evet Yorumla halimizduman_aman +1 yıl iyimiş imam bacım:) Yorumla kuryeparçası +1 yıl Komiksin ufaklık Yorumla halimizduman_aman +1 yıl öyleyizdir Yorumla
LeylaTekin3434 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Tebrikler sjskdkdj 1 1 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Sağol evladım jdhdjsjf Yorumla
Scorpionn98 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 75% +1 yıl Neden 1 1 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Ne, neden? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Prezervatif ile ilişkiye girsek oruç bozulur mu hocam kdhdHsjdj 1 2 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Yok sema ya çıkar ödül alırsınız anasını satıyimnkshdjsjd Yorumla sonnisim +1 yıl Sen hap spirwlnatk bozulmaz Yorumla
Bayyoda Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Daha çok uçan adam Sabri olmuşsun 0 3 Yorumla kuryeparçası +1 yıl İstanbula sefer düzenliyorum hatta djdjjd Yorumla Bayyoda +1 yıl İstanbullulara kulaklık şart 😄 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Gazman gibi uçmuyoruz hacı sbi nsptın jdhdjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kim bu ermeni soylu ayyaş vatan haini emperyaliz sadist sokak itine sen hocasın dedide kendini hoca sanıyor bu lavuk kokarca
Kokarca ne la, doğru düzgün hakaret et ki samimiyetimiz belli olsun jshshsjhd
tamam kokarca ağır oldu biraz fhskdjsksk
Hafif olsu demek istemiştim jdhsjsjdj
Ağır olanları başka mecralardan söylerim djdjsj
Wp gel çip usuruk jdhdkdjjf
Ya sus senin yüzünden wp ye giremiyorum at kafası
Neden jdjsksjfj
Kendini atmışsın oraya insan dışı varlık
Babaanneni koydum sjhdjsjf
Ne Zaman o zatı içeri tıktılar hiçbir şey yolunda gitmiyor
Zat-ı Muhterem'in varisi olarak izindeyiz İnşAllah 😂😂
He ya sorma adam harbi hak yoldaymış, nasıl bir beddua ettiyse yamulduk kaldık 😂😂
😅😅
Arada izleyip gülüyordum gülüşlerim de içeride 😅
Hanım hanım, belki o hocayı yedirdik fakat bir Kartaliçeyi yedirmeyiz...
Çarşı her daim yanında 😂😂😂
Eyvallah :))
Eyvallah bizden aga 😂
Hocam bende sizler gibi efenime söylim, erkeklere yazılsam… oruç gider mi acaba? Ya da giden oruca kaç gün tutmak gerekir?
Tövbeler olsun neler diyorsunuz hanımefendi 😑
Söylüyorum işte…
Bana yazılmadıktan sonra sıkıntı yok...
Sen yazılıyorsan?…
Ben ümmeti Muhammed'im 7 hatuna kadar yolum var...
Yüz bulamadın da buralara mı düştün?
Kuyruk acın ne?
Kalbimi kırıyorsun… 🥺 o kadar konuşmuşluğumuz vardı…
Anonim olarak laf sokmaya çalışırsan cevabını alırsın canısı...
Gizliden çıkıyorum o zaman kskskslwmdlf
Ayça kokusu alıyorum, oynat bakalım...
Ayça kokusu mu… bilemedim Ayça da kim?
Süt annem anasını satıyim
Üzdün bir tık. Denemekten korkma konuştuğun kozlardan herhangi biriyim…
Sence hangisi olduğun umrumda mı?
Bence evet🥺 beni umursadıydınız sanıyordum… işte tatlı dil yalanı bile deliğinden çıkartıyor…
Valla kusura bakma ama gizem işleri vs bana sökmez...
Sen bu taktiği bana tercih ettiğin abazalara yedirirsin anca, şimdi ikile...
Sana kimseyi tercih etmiyorum… Hürrem’in Kanuni’ye olan aşkı gibi bağlıyım sana…
Yav he he...
Üzülüyorum yapma şunu… minik kirpim…
Ayça bi sg...
Ya ne Ayça’sı ya.
ya da her kimsen banane...
Tamam
Ah ah beni kimlerle aldatıyorsunuz mahlukat
Heyy
Kirpin gayet sadık biri rahat ol
Hz. Mehdi olayları ne zaman görülmeye başlayacak ne zaman ortaya çıkacak yani
2023 de tayip hazretleri mehdiliğini ilan edecek inşAllah
Ben de doğru dürüst bir cevap gelir sandım da alay ettiğin şeye bak komik değil.
Üfürükçü hocayım ben, diyanete bağlı değilim jshshsj
Hocam oje sürdüm orucum bozulur mu
Kırmızı ise evet evladım
Pembeydi
Uuu severim, ondan bişey olmaz 😂😂😂
Oh iyi bari ucuz kurtulduk
Ananas ile kutsuyorum seni 🥳✝️
😌 bi huzur geldi
Kutsal kahve ısmarlaya bilirim 😂
Sabah içtim hocam fazla gelmesin
Haklısın inşAllah, bir sonra ki vaaz da görüşmek üzere evladım.
İnşallah hocam sağ olun
Ananas sağolsun evladım..
Hocam oruçluyken internetten ciplak erkek resimlerine bakmak orucu bozarmi
Tam tersi, sevabı artar evladım.
Sagol hocam
Ne demek evladım.
Hocam baktım da günahı varsa artık size yazılır yani. Gördüm her şeyi 😎😎😎
Zaten cehennemliğim, 1 yılda senin için yatayım ziyanı yok evladım 😂😂😂
Bismillahirrahmanirrahim hocam
Büyümü yapıyosun kızım o ne odkdkos
Estağfurullah hocam
Heh aferim aferim, haydi abazaları iyice kudurt değerli müridim.
Hocam iftarımı sevgilimin dudakları ile açabilir miyim?
Ruj sürmüşse açamazsın evladım
Zekeriya Beyaz öldü ölülere meydan mi okunur la
Ruhunu çağırcam anasını satıyim
Anasini satma yahu satılacak cok sey var
Hocam oruçluyken sevgilimin boynunu emsem orucum bozulur mu jsjsjsjsjs
Tövbeler olsun neler diyosun jdhdks
Şu kafaya ihtiyacim var işsiz
Canım sıkılıyo napim
Ghdhfhfhfgf dis fırçalamak oruc bozar mi
Misfak ile fırçalarsan hayır evladım jshshs
çok güzel durmuşsun
Teşekkür ederim yiğidim.