Güncellemeler
+1 yıl
Artık uyku problemi diye bir şey kalmadı 1gun boyunca uyumadım akşam teravih yattın sahura kalktım bu daha yattım hemen uyumuşum zaten eğer uyku problemin varsa benim yaptığım gibi yap kesin çözüm 😂👍👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İftara yakın uyuma sahura kadar sonra bir uyu uyanamassın zaten
Teşekkür ederim denicem bunu 😊
Bende hiç uyuyamıyorum bak saat kaç olmuş daha da ayaktayım sahurdan önce de uyuyamıyorum ramazanda tam bozuldu düzenim
Aynen beni de sahurdan sonra , uyku tutmuyor ama öğlen kalkıyorum mecbur , namaza😌
yani şimdi düzene göre değişir ben mesela dün saat öğlene doğru 11 gibi uyudum iftarda kalktım memnunum mesela alarm kur kaçta yatıp kaçta kalkmak istiyorsan kendini uykunu tut o saatte uyu alarm kur işte bir 4-5 gün tekrarla vücut alışır zaten:)
Onu denedim de bende işe yaramadı ya 😂
hadi ya tüh başka bir deneyim tecrübem olmadı umarım çözüm yolu bulursun teşekkürler:)
Teşekkür ederim 😊
Aynı problem bende de var bugun hiç uyumayacağım dışarıda islerim var onları halledicem eve gelince de biraz uyurum ezana kadar
İftarını açmadan mı uyuyosn anlamadım?
İftarı açıyorum ondan sonra bir daha uyuyorum 😂
😂 😂 😂 Senn bunu düzene geçirmn lazım yoksa mahfolursun böyle😂👍🏼
bir tane çay aldım melisa çayı diye o çay uyku getiriyormuş onu deniyorum inşallah güzel sonuç alırım 😂😂
Evet melisa, rezene sakinleştirici ikiside😂😂ben denedim olmadı daha da bir etkisini görmedim
O zaman ramazan biteseye böyleyim yapcak bir şey yok 😂
Ben çay için normal günlerden bahsetmiştm. Sahura kadar hiç uyumam ben ama biran önce uyumak isterim. Artık ne zamn uyandımsa. Hergün uykun ne zamn geliyosa yarım saat ertele hergün süreyi arttır, yavaş yavaş olursun emin ol. benim uyumadığım günler bile oldu👍🏼
Şimdi anladım onu yapmayı denicem görüşün için teşekkür ederim 😊
Bugün bende hiç uyumadım