Ramazan Bu gece sahur salatası önerisi, sahurda salata yer misin? biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 İceberg kirmizi lahanaMaydanoz Yesil soganYesil naneFrek maydanozKeten tohumuLimon bir tatli. kaşığı zeytin yagTon baligi Bu gece sahur salatası önerisi, sahurda salata yer misin? Cevapla Öneri Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Mis gibi görünüyor, ellerine sağlık. Her gece sadece bir haşlanmış yumurta, bir bardak çay ve bol su ile geçiriyordum. Bu gece böyle bir şey düşünebilirim. 1 0 Yorumla
Deifilia Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Oruç tutmuyorum ama içinde protein olduğu için ve keten tohumu olduğu için bence bu salata sahurda yenilebilir bir salata olmuş. Eline sağlık. 2 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Salata müptelasıyim ama Sahura bu şekil hiç dahil etmedim. Afiyet şifa niyetine olsun inşallah 1 0 Yorumla
Muallime__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Sahurda salata külliyen yapmam. Yapan olursa yerim ama 😂 1 0 Yorumla
séductrice Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yiyoruz ben zaten pek bişey yemem salata ve su yetiyor bana. 1 0 Yorumla
Karanlık_Okyanus Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Çok ta güzel yerim. Ama yeşil soğan hem koku yapar hem de susatır o yüzden onu koymam salataya sahur da. 1 0 Yorumla
Gamze-44 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Evde ne varsa salatası yaparım genelde bide çorba yeterli geliyor zaten afiyet olsun 1 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Evet yiyebilirim çok severim ama balık olmadan. Yanında haşlanmış yumurta zeytin peynirle iyi olur. 1 0 Yorumla
Ask_Mann Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Salata hazırlayacak kadar kendime gelebilsem hazırlardım anca kahvaltı yapıyorum 1 0 Yorumla
Nağma007 Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Çok lezzetli görünüyor. Ben de mi salata yapsam diye düşünüyorum. 1 0 Yorumla
Vernalizasyoncunebat Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Balık varsa yarına cok da acıkmazsınız :) 1 1 Yorumla biradetmehmet +1 yıl İcinde balik Yorumla
medusanınşıllığı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Sahurda salata mı yenilir yahu? 1 2 Yorumla biradetmehmet +1 yıl Doyuruyor oruc un zaten anlami birazda ac. kalmak Yorumla medusanınşıllığı +1 yıl Yine de ben yemem. Yorumla
Baatuuhan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl 2.5 litre kola bittiği kesin iftarla sahurda 1 0 Yorumla
EkonometristKız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Ton balığını görene kadar gayet güzeldi.. 1 0 Yorumla
Ebru__yalnız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Yumurta olmayınca olmuyor çok acıkıyorum ben 1 0 Yorumla
Mis gibi görünüyor, ellerine sağlık. Her gece sadece bir haşlanmış yumurta, bir bardak çay ve bol su ile geçiriyordum. Bu gece böyle bir şey düşünebilirim.