Ramazan Ramazan Davulcusu geçiyor mu? mimaradamm87 Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sizin orda geçiyor mu buralarda hiç duymadam Güncellemeler+1 yıl Davulumun ipi kaytan, Kalmadı sırtımda mintan, Bahsisimi verin dostlar, Alayım sırtıma mintan. Ramazan Davulcusu geçiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
RuuDy_RuuD Takip Et Master Yaş: 44 , eic 73% +1 yıl Bizim burda yok. Bu sene virüs nedeniyle para toplamanın sakıncalı olduğunu söyledi devlet, kimse de çıkıp hayrına yapayım demiyor demek ki :) 1 2 Yorumla mimaradamm87 +1 yıl Normal yani bir yerde insanlar normalde de arabanın bagajında davul çalarak gidiyordu Yorumla RuuDy_RuuD +1 yıl Madem çok maneviyat anlatıyorlar o zaman belediye bu işe el atsaydı da mahallelere davulcu atasaydı Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Ben uyuyunca top patlasa duymuyorum 😂 kalkmıs bana davulcu soruyorsun 👌💢 1 0 Yorumla
haymadafaka Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl geçiyor, hatta resimdeki gibi giyinen gördüm geçen. 1 0 Yorumla
_eyşanlarölmez Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Buradanda geçmiyordu dün bir ara duydum birşeyler ama😂🤷🏼♀️ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Geçmio gecse kafasini patlatirm silahimla kimse bnim uykumu bolemez 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bizim burda yok. Bu sene virüs nedeniyle para toplamanın sakıncalı olduğunu söyledi devlet, kimse de çıkıp hayrına yapayım demiyor demek ki :)
Normal yani bir yerde insanlar normalde de arabanın bagajında davul çalarak gidiyordu
Madem çok maneviyat anlatıyorlar o zaman belediye bu işe el atsaydı da mahallelere davulcu atasaydı
Ben uyuyunca top patlasa duymuyorum 😂 kalkmıs bana davulcu soruyorsun 👌💢
geçiyor, hatta resimdeki gibi giyinen gördüm geçen.
Buradanda geçmiyordu dün bir ara duydum birşeyler ama😂🤷🏼♀️
Ne davulcu var ne ezan :(
Geçmio gecse kafasini patlatirm silahimla kimse bnim uykumu bolemez
İki geciyor bir gecmiyor
Geçiyor ama fazla uzun sürmüyor geçmesi
Geçmiyor
Geçmiyor bu sene.
Evet
Yeap
Evet, sanırım.