bu tür paylaşımlar müslüman oldugunu göstermez. çünkü saygısı olan ya da insan ayrımı yapmayan insanlar paylaşıyor bunu. örnek futbolcu gomiste paylaştı. tabi inancı ne bilemeyiz
Geh kuçu kuçu aferiin koçum boyle hirla, lolipopcuk sana gelince sana kemik atan olmadı ki sen neden hemen atladın olaya birde yazma özürlülüsün sanırım Türkçe dersi almanı tavsiye ederim
Ahahah kapımda köpek olmuşsun ya kıyamam mama vermiyorlar mı sana bacına anana söylede sana kaliteli bir mama alsın. Ben köpek beslenmediğim için mama yok sizin evde boldur bitirmediysen tabii :Ddjd
Ahh ahh.. erkek gibi lafının arkasında durmuyorsunda hoş senden erkeklik bekleyende kabahat yok şoyleydi yok boyledi diyorsun. Kapımda köpek olan sensin. Kapı orada hadi kış kış
Ben beklemiyorum ki burada havlayıp duran sensin attiğın videolara bakmıyorum bile iftara kadar ağzını tutup iftardan sonra sövüyorsun. Iyi taktikmiş devam devam :D
Sen kudurmuş köpek gibi önümde kıvranıyorsun sana senin anlıycağın dilden konuşuyorum. Ama senin kadar profösör olamıyorum :( Senin gibi gereksiz bir insanın nasıl bir video gönderceği belli zaten kendini o kadar çok belli ediyorsun ki :Dd çabalamaya gerek bile duymuyorum
Dua Lipa Arnavut Kökenli Kosavalı bir aileden gelmektedir. Ailesinin çoğu Müslüman olmasına rağmen Dua Lipa müslümanım dememekte, ayrıca kökeninin yahudi asıllı olduğunu belirtmektedir