Ramazan Evde Ramazan Pidesi yaptım. Nasıl olmuş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Dün yapmıştım. İftara 10 dakika kala fırından çıkarttım. Mis gibi sıpsıcak Ramazan Pidesi ile ilk orucumuzu açtık.Nasıl olmuş? Evde Ramazan Pidesi yaptım. Nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Edeplihatunnnn Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Iftara 50 dakika kala görmem dışında herhangi bir sıkıntı yok 😓eline sağlık güzel duruyor 👍 0 0 Yorumla
BBB93 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Sen mi yaptın cidden? Cok iyi görünüyor. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet. Ev erkeğiyim ben Yorumla BBB93 +1 yıl Eline saglık🙂 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Ramazan konusunda 649 cevap paylaştı. Güzel. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla
KingBoy_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Yumuşak mı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok yumuşak oldu hatta Yorumla KingBoy_ +1 yıl O zaman güzeldir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Iftara 50 dakika kala görmem dışında herhangi bir sıkıntı yok 😓eline sağlık güzel duruyor 👍
Sen mi yaptın cidden? Cok iyi görünüyor.
Evet. Ev erkeğiyim ben
Eline saglık🙂
Teşekkürler :)
Güzel.
Teşekkürler :)
Yumuşak mı
Evet çok yumuşak oldu hatta
O zaman güzeldir
Waow beğendim
ellerine sağlık