Ramazan başladığından beri kullanıyorum inşallah hep böyle devamı gelir Bir ara bırakmıştım çünkü yalan şöylememek gerekirse Kur'an'ı Kerim okumaya başladım ama bu ramazan güzel geçsin isterken Kafatası ağrımaya başladı çok kötüyüm 2 gündür hala geçmiyor inşallah çok iyi olur. Allah herkese sağlık versin sağlık çok önemli Allah tuttuğunuz oruçu kabul etsin inşallah 🙏 Amin.
Düşünüyorum da keşke çoğunluğun İslamla aziz olduğu bir ülkede bu soruyu sormamıza gerek dahi kalmasaydı.. Ama bu mümkün değil.. Allah kabul etsin ve örnek olsun kılmayanlarada..
Inanıyorum ama ibadet etmiyorum. Ucu bucağı belli olmayan hatta birden fazla olduğu düşünülen evrenin içinde kaç canli varyasyonu var o bile bilinmezken yaraticinin A evrenindeki Samanyolu galaksisindeki güneş sisteminde dunya isimli gezegende yaşayan insanların günde 5 defa teşekkür etmesine ihtiyaci yoktur.
Bir haftadır 5 vakit kilmaya çalışıyorum. Ücretsiz izin verdi isyeri bende evde vakit bulduğum için kılıyorum çok şükür rabbim her daim 5 vakit kilanlardan eylesin bizleri inşallah... İsyerinde kilabilsem 5 vakitete basliycamda inşallah rabbim 5 vakit namaz kilabilcegim bir iş nasip ederde bizde kulluk vazifemizi yerine getiririz