Sahura sayılı saatler kala evdeki herkes isteklerini sıralamaya başladı. Katmerler, börekler, menemen, sucuk.. Kim ne istediyse hazır menüde lakin daha ben bunları hazırlarken doydum millet onca şeyi nasıl yiyecek merakla bekliyorum. Sizin evin ilk sahur menüsünde ne var?Ben yoğurt çorba ve yeşillik ile açılış ve kapanış yapıp iftarı beklemek niyetindeyim.
Üçgen börek almış kardeşim ben altıgen istemiştim o yüzden iki tane aldım ben ve hamurları birleştirip altıgen yaptım her türlü damak amacıma ulaştım ama doymuyacam🤩😂😂😂😂 Katmer yemeye sana gelecem balkonda yerimi hazır tut vampir modumla geliyorum 😂😂😂
İlk sahur menüsünde, sofrasında yiyecek birşeyler almakta zorlanan aileler geliyor aklıma gece ne yiyeceğimiz değil tabi ki.. Bazı yaptığımız şeylerin anlamını ve manasını ve ne için yapıldığını bilmekte fayda var diye düşünüyorum.
Ramazan ayı zor geçer diye düşünüyordum kaç gündür.. şimdi utandım kendimden doğru ya bir de sen gibi bir gerçek vardı bildiğim :) ne güzel seni görmek bu nasıl bir şereftir tepetaklak ettin beni :)
Böyle bir güzellik karşısında yoksa bugun Kadir gecesi mi ve ben ramazanın son günlerinde mi uyandım geceye :) bence ramazan bu kadar kolay olmamalı zorluk çekmeliydim :) O tebessüm bitmesin diye nehirler geçtim dağlar deldim kendimle savaştım varmışdım sana ayaklarım uyum sağlamaz adımlarına bundan korktum besbeli :)
O ayaklar iyiki bana doğru gelmiş özledik sohbetinizi. Mübalağa ediyorsunuz utandım sağolun güzel kalbiniz o. 😊 bugün sahurda birakmam vallahi birlikte geçiririz 😇
Oysa ki kızdım utandım kendimden böyle ulaşılmaz güzellikte bir güzelliği tamamı kelimelerin yetersizliği ile anlatamadım diye.. yazdıklarımı kendime sundum ben bile beğenmedim daha iyisini yazabilirdim diye.. sadece bu sahur mu? Gelecek bütün sahurları gelmekte olan bütün güzellikleri siz ile birlikte yaşamak varken neden tek bir tanesine ben tav olayım uzaktan yoksa siz beni kabullenir mi sandınız :)
Erken ve çabuk olacak ayrılıkların asla pazarlığını yapmam ben uzatırken elini bir ömür demen şartı ile bırakmam elinizi yoksa bu uzun süreç korkuturmu sizi ki tanıdığım en cesur kişi olduğunuz gerçeği hala aklımda iken :) siz ile oturmak bile şereftir dilediğiniz gibi fiyatı kırabilirsiniz zararlı olan ben olmam eminim bundan :)
Pazarlık sünnettir dedik siz sadec bu dünya için fiyat biçerken ben iki cihanda da beraber hasbihal etme pazarlığına oturmuştum oysa.. Geldik gidiyoruz giderken cenneti birlikte kucaklardık bir ömür oysa
Cahilim dünyanın rengine kandım besbeli :) sizi görmenin sevinci ile bunu görmemem kusur sayılmamalı sebep sizken hemde biraz anlayış gösterseniz belkide cennetim burada benim diyecektim :)
Yüreğimi söktüm yerinden daha neyim kaldı ki söyle.. diyen şair gelecekte bize mi şahit oldu? yoksa Mevsimsiz kar misali bende ki bir düş mü? bu güzellikler siz içinde aynı hayal ürünü olmaz ya :) ben varım demiştim daha önce de bugun de yarın da siz bu hayran bıraktıran güzelliğinizle karşımda olduğunuz sürece :)
İnanırım çünkü benimde uzun zamandır bekleyipte göremediğim ilkbaharın çiçekleri gibi gelmeniz bana tesadüf olamazdı kesinlikle :) tek bir seçenek kalıyor geriye oda şaire ilham olsun diye çiçek dağına ulaşmak bilmem siz ne dersiniz :)
Kır çiçekleri şairin en sevdiği ilham perisidir ki yoksa siz bilmiyor muydunuz :) sizi görmeden bu yürek böyle çarpıyor ise sorarım size görse neler olacağını tahmin edebiliyormusunuz :)