Günü gelir ailendekileri de kaybedersin arkadaşlarını da. Bu bir gerçek. Ailemden uzak bir yerde iş hayatım olduğu için (Arkadaş da öyle ) ne olursa olsun fırsat olduğu müddetçe gider ailemi görürüm. Onları kaybettiğimde yeterince zaman geçirememenin verdiği pişmanlık ile yaşayamam.
Bayramın asıl amacı nedir? Bunu kendinize sorarsanız cevabı zaten bulursunuz 😁 Benim fikrim de sevdiklerimle geçirdiğim saygı ve sevgimi paylaştığım güzel bir gün. Aynı zaman diliminde her ikisini de gerçekleştirebilirim bir engel teşhis etmiyor 😊
bence her ikisinin dengesini ayarlayıp çok güzel bir bayram geçirilebilir. Mesela ilk gün aile ziyaretlerini, el öpme vs. gerçekleştirip büyüklerin ailenin gönlünü alıp ve tabi onlara vakit ayırıp diğer günlerde eş/sevgili, arkadaşla planlar yapılıp gönlünce eğlenmek en güzeli. Ben öyle yapıyorum şahsen önerimdir.
daha küçük yaşlarda aile ile vakit geçirmek daha güzel geliyordu bana ama artık öyle değil. büyüdükçe ve iş hayatına atılınca tatilleri gözlüyorsun resmen. bu yüzden arkadaşlarla tatil diyorum.
Bayramda aile ile birlikte olunur bence arkadaslarlada son gezsende olur ama aile ile olan br eglence kisitli oluyor arkadaslarinin yanindaki gibi degil
edve sanatsal ve antika 1987 yapımı filmler izleyecegim :/ kah felsefe, kah bilimsel fikirlerin çarpıştıgı programlar izleyecegim. En çok ta Freelance iş yaparak para elde edecegim
Yavrum ben İzmire tasındım istanbuldan ayrı eve valla kafana göre takılmak daha iyi ama ailenide pek boşlama EN İYİ ARKADAŞ AİLENDİR HER NE KADAR HERŞEYİ KONUŞAMASANDA
En İyi Cevaplar