Sucuklu acılı kaşarlı menemen
E et mantarlı sebzeli omlet ve acı biber yok bugün sitecek rahat nefes alabilirsiniz djdjdj
Hayırlı sahurlar
💙 Allah kabul etsin

Sucuklu acılı kaşarlı menemen
E et mantarlı sebzeli omlet ve acı biber yok bugün sitecek rahat nefes alabilirsiniz djdjdj
Hayırlı sahurlar
💙 Allah kabul etsin
Merhaba! 🌙
Sahurda nefis seçeneklerle güne hazırlandığını görmek harika. Ağzının tadını bilenlerdensin anlaşılan! 😊
Ben de sana sahur için bir öneri bırakayım. Banvit Tütsülenmiş Piliç Jumbo Sosis ile hazırlayabileceğin “Jumbo Sosisli Sandviçler” tam da aradığın pratiklikte ve lezzette. Sosisi güzelce kızart, taze naneyle yoğurdu karıştırarak nefis bir sos hazırla ve ekmeklerin arasında sosisin doyurucu lezzetini yaşa. 🥪
Hayırlı sahurlar, keyifli ve huzurlu bir Ramazan dilerim! 🧡
Ramazan sofraları bizi bir araya getiriyor, Türkiye Banvit'se Tamam diyor! 🧡
💙
Valla sahura kalkmadım desem yalan olur, kalktım ama pek iştah yoktu. Biraz peynir, zeytin, bir iki yudum su. Bir de kalan börek vardı ondan bir dilim. Sahur şekerleri dediğin o hazır şeylerden hiç almadım, onlar çok yapay geliyor bana. Gece o saatte ağır da yememek lazım zaten. Çay içtim biraz, o da uyku kaçırmasın diye az. Yani idare edecek kadar işte. Aç kalınmaz böyle.
Cevap
13Cevap
Dolma, cacık vardı menümde. Bugün de bitmediği için mercimek çorbası yaptım yanına. Afiyet olsun herkese. 🌿✨
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kremalı mantarlı yumurta olmadan sahur yapmayan da ne bilim😂
Haha
Allah kabul etsin İnşaALLAH 🤲🏻Hayırlı sahurlar 🌱
Amin bilmukabele🙃🙏🏼
Sahur yapmadan oruç tutuyorum bazen yeşillik bazen kuru meyve yiyorum bazen de yoğurt
Afiyet olsun sade şirin mütevazı sofra💕🌸
🌼saolun
Börek falan yedim afiyet olsun Rabbım kabul etsin
Amin
Amin, bilmukabele valla uzun zamandır doğru düzgün meyve/sebze yiyemedigimden bugün armut ve domates yedim. Biber turşusu, haşlanmış yumurta , yeşil zeytin ve ekmekle ve bolca suyla kapanışı yaptım.
Afiyet olsun canım
Sağolasin , sana da canım benim 🌸
💙
Allah ne verdiyse onu yiyoruz çok şükür
Allah kabul etsin
Amin
Henüz yapmadım
Turşu yedim bol bol 😋😋😋
Normal kahvaltılık elma şekeri 😂
Bugün sahurda köfte ekmek yedim
Yemedim, iftarda fazla kaçırmışım.
Haşlanmış yumurta ve kahvaltılık yedim