Benimle sahura doğru...
Yani erkekleri vazgeçilmez yapan şeyleri sormadım çünkü erkeklerden vazgeçilir yani kızlar niye vazgeçilmesin ki😌🙄..
Anlatın bakalım
Benimle sahura doğru...
Yani erkekleri vazgeçilmez yapan şeyleri sormadım çünkü erkeklerden vazgeçilir yani kızlar niye vazgeçilmesin ki😌🙄..
Anlatın bakalım
Ah insanların vazgeçmeyeceği bir şey olması mümkün mü? İnsan kendi hayatı başta olmak üzere, başkalarının hayatlarından, ailesinden, eşinden ve dostundan vazgeçebilir. Üstelik bu durumdan pişman dahi olmaya bilir. Kadınları unutulmaz ve vazgeçilmez yapan şeyler daima kişiye göre değişir. Ben unutmadığım ve unutamadığım insanlarla karşılaştım ve işin sonu daima beni yönlendirebilmeleri, beni geliştirebilecek olmaları ve belirli bir zeka pırıltısı gördüklerim oldu. Kıyaslamalarım ve unutulmaz diyebileceklerim bunlardır. Vazgeçmek ve vazgeçememek daima elimizde olacak ve tercihimiz sadece bizlere özgü olacaktır.
Kimse vazgeçilmez değildir. Sadece öyle olduğunu zanneder. Daha iyisini bulmak adına herkes bir çaba içine girer tökezleyince. Sonra dersin ki ben unutuldum. Yani midesi bile doyunca gözü doymayan tek canlıyız bu yüzden.
Cevap
20Cevap
ona aşık olmam tabi ki de
Saçma sapan hareketleri. Ömür boyu unutturmaz kendini, ne sa'lak karıydı dersin her aklına geldiğinde
Ahajsjjsd iyiymiş
Herşeyden vazgeçilebilinir tatlım sonuçta 2.5 milyar kadın var😂
Ama sadece biri aklını başından alacak kadar kalıcıdır.. öyle düşün
Yok öyle bişi😂
Onlar aşk romanlarında var😅
Aşık olmadıysan ben napiyim 35 yaşına kadar aaa😃
Olduk olduk bir kere, bi daha aşk meşk yok
Dünyada cenneti yaşatması unutulmaz yapar mesela :D
İste sana cenneti yaşatacak kadın nasıl bir kadın
Tarzı tarzıma uygun, boyu boyuma, sözümü dinleyen, sokakta hanımefendi yatakta hurim olsun :D
Ortalama her kadın, onun için dünyaları ayakları altına sunup bir dediğini iki etmeyecek bir adamın karşısında senin dediğin gibi olur zaten🦥
1 defa denendi ben sadece yaşadığımı zannettim :) keşke senin gibi düşünen biri olsaydı...
İnan benim gibi birini istemezdin ahahajsjjsd
Bulursun inş hakkında hayırlı birini
Niye istemiyim len melek kanatlı bir yılanmısınız acaba hanımefendi :D
Şeytanın çırağıyım benden olmaz
Off bayılırım bende avukatıyım <3
Herkesin Bi sabır sınırı vardır, kırmızı çizgisi. Onu geçtiğin anda herkesten vazgeçilir. Bu çizgiler de kişiden kişiye değişir
insan en yakınını kaybediyor onun acısı soğuyor, unutuyor. el kadınını mı unutamayacak vazgeçemeyecek? gerçekten kimse vazgeçilmez değil.
Erkeklerle ilgili verdiğin detay çok kırıcı ahdkdhdk ama kadınlardan da vazgeçilebilir. Önemli olan cinsiyetten ziyade o insanda ne kadar derin izler bıraktığındır.
Bilemiyorum ama kimse vazgeçilmez değildir bence
Sahur hazirlamasidir bu kadar romantik birsey olamaz 😩
İyi veren biriyse vazgecilmez
Ergenlik işte
Kim ergen pardon da
Normal olması, çoğunluğa ya da rağbet görene yönelmesi değil kendi olması
Vazgeçilmez olmanız aşk dolu istekli ve davranışlarınıza bağlı
Gözleri ve yataktaki
geçmişte kalması
Kimse vagzecilemz degildir
Varsa da ben bilmiyorum
Dürüst olmasi