Bu soruyu sormama sebep olan teyzemin görüşü sjsj

Yeğenim yufka açmayı bilen kadın bir adım önde sjss

Peki ya sizin görüşünüz nedir?
Bu soruyu sormama sebep olan teyzemin görüşü sjsj

Yeğenim yufka açmayı bilen kadın bir adım önde sjss

Peki ya sizin görüşünüz nedir?
başka erkeklerin görüşünü bilemem ama bildiklerim şu yönde yani hemen hemen her erkek öyledir diye düşünüyorum tabii genelleme olarak konuşmak istemiyorum lakin bir erkek de önemli olan 3 şey vardır bir kadının hamarat olması saygılı olması iyi yemek yapması ayrıca cinsellikte ateşli olması tabii bunlar benim erkekten çözdüklerim ne düşünürler bilemem
Benim düşünceme göre çok kişisel bir şey. bana aşık olması birbirimize duyduğumuz sevgi onu eşsiz kılar.. yoksa zaten güzel olan.. ya da yemek yapan dünyada çok kadın var. ya da çok fazla zengin erkek de var. ama birini seversek onu özelliklerinden dolayı değil kalbinden dolayı severiz.. onu o olduğu için severiz.. güzel olmasa da. kötü yemek yapsa da.. ya da parası olmasa da.
Vazgeçilmez insan yoktur, dolayısıyla ağızıyla kuş tutsa bile vazgeçilebilir. Ama kadının kendine olan saygısı, ahlakı, ar ve şerefini gözetmesi, duruşunun olması, kendini sevmesi, özen göstermesi, kimseye muhtaç olmadan yaşayabilmesi, kendi ayakları üzerinde durması vs ona saygı duyulmasını ve taktir edilmesini sağlar.
Hiçbir insan vazgeçilmez değildir, sadece vazgeçmesi zor olabilir. Öncelikle kadının edebi, ahlâkı, kişiliği, huyu daha sonra sevdiği adama hoş görünme nitelikleri o kadını vazgeçilmesi zor bir hale getirebilir.
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
Cevap
23Cevap
Fiziği güzel olacak (zayıf) aynı zamanda mutfakta aşçı olacak bide yatakta... Yok burası karıştı. 😅😂🤣🤣
Ne yufka açıp yemek yapan neden seksi bir fiziğe sahip olan ikiside benim vazgeçilmez kriterim değil. Kalbimi bilem kalbi benimle atan tatlı sevimli olan benim için vazgeçilmezdir. 😍😂
Süper bir görüş beyefendi beycim sjsjsj
Ricalardan bir demet yolladım beyefendi beycim sjsjsj
Seksi işveli cilveli hamarat dişil enerjisi yüksek hepsi bir arada olmalı. Erkekler dış görünüşten ilk bakışta çok etkilenselerde özellikle kadın mutfakta iyiyse bundan etkileniyorlar.😉🙃
Hem 2. Görsel olsun hemde yufka açsın olmaz mı öyle? 🤣 bende ikisi de yok ama evde kalmadım şükür 🤪
Nazik olması az konusması hhaaaaaahahahaaahahaaaaaa diye ortalığı kırıp geçirmeyip olaylara uygun tepkiler vermesi bence çok çekici.
Kendini ne kadar geliştirdiği ve Sevdiğine ne kadar sadakatle ve sevgiyle bağlı kalabildiği..
Güler yüz samimiyet akıl ha birde
Felsefe vb. Konuları sevmesi
Patatesli böörek yapmayı bilen kadın, vazgeçilmezdir. 😅
Bakışları bana göre, çoğu güzel vücuda, azgınlığa bakıyor
Zeki oluşu
Karakterli dik duruşu
Konuşma tarzı üslubu
2. si desem beni kaç kişi lincler bilemedim👀
Ben gerçi seksi değil dolgun vücutlu olsun istiyorum. hafif kilolu olsun
Valla şuanda seksi kızlar 1 değil en az 5 adım önde hiç öyle yufka açan demesinler seksi fizikli kızlar daha çekici geliyor
Bacaklarin ellerin ten rengin harika bayildim
Hiç kimse vazgeçilmez değildir
Sadık ve tutumlu olması
Çok fazla şey olabilir 😊
Bana ait olması.
O resimdeki gibi bir kız bana gelsin, ben ona yufka açarım.
Eskiden borcum olsun diyorlardı. Haha.
Sadık, güvenilir, karakterli olması
Namaz kılan Selena Gomez isterler
Zeki olması.
Huyu
Bakimli ve disi olusu
Seksi
Dik duruşu.
Zeki olması
Bence yatak becerisi 😂😂😂
Yumuşak huylu ve nezaketli oluşu bence
akilli olmasi