Yeme & İçme Ramazanda kahvesizlik mi daha zor sigarasızlık mi? Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hangisi sizi daha çok zorluyor. Kahvesizlik Sigarasızlık Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ramazanda kahvesizlik mi daha zor sigarasızlık mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Abuzittin34 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Sigara içmediğim için çok şükür kahvesizlik 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Seni en çok ne zorluyor 1 19 Yorumla Ksproff 1 yıl Söylemem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence bensizlik Yorumla Ksproff 1 yıl Belki de.. bilemeyiz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama hiç özlemiş gibi değilsin küsmüştüm daha çok küsüm Yorumla Ksproff 1 yıl Pazartesi gunu gonlunu alirim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye pazartesi Yorumla Ksproff 1 yıl Daha cok vaktim varda ondan istersen simdide gonlunu alabilirim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu zamana kadar almadın bundan sonra da alma bence Yorumla Ksproff 1 yıl Sadece soru sorarak yine trip yemeyi nasil basardim ya ben 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soru sormak yerine hatan için özür dileseydin yemezdin Yorumla Ksproff 1 yıl Özür dilerim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erken oldu Yorumla Ksproff 1 yıl Geç olsun da güç olmasin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hadi uyuyorum uykum geldi iyi geceler sen de uyu Yorumla Ksproff 1 yıl Sence uyur muyum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aslaaaa Yorumla Ksproff 1 yıl O zaman sen de uyuma.) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uyuyacağım işim var Yorumla Ksproff 1 yıl Peki 😁 Yorumla
OlsuN_ Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Her ikisi de 😂 0 3 Yorumla Ksproff 1 yıl Orucu actiktan sonra ilk once hangisini yapiyorsun Yorumla OlsuN_ 1 yıl Önce yemek sonra sigara sindire sindire yediğim için ikisini ayrı ayrı yapıyorum çorba içiyorum sigara yakıyorum pilav tavuk yiyorum bu sekilde Yorumla Ksproff 1 yıl O halde sigarisizllk daha cok etkiliyor seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sigarasızlık
Bende ikiside zor, tiryaki olunca
Sigara içmediğim için çok şükür kahvesizlik
Seni en çok ne zorluyor
Söylemem
Bence bensizlik
Belki de.. bilemeyiz
Ama hiç özlemiş gibi değilsin küsmüştüm daha çok küsüm
Pazartesi gunu gonlunu alirim
Niye pazartesi
Daha cok vaktim varda ondan istersen simdide gonlunu alabilirim
Bu zamana kadar almadın bundan sonra da alma bence
Sadece soru sorarak yine trip yemeyi nasil basardim ya ben 😊
Soru sormak yerine hatan için özür dileseydin yemezdin
Özür dilerim
Erken oldu
Geç olsun da güç olmasin
Hadi uyuyorum uykum geldi iyi geceler sen de uyu
Sence uyur muyum
Aslaaaa
O zaman sen de uyuma.)
Uyuyacağım işim var
Peki 😁
Nikotin ve kafein aynı etkiyi yapar mı
Kahvesizlik
kahve
Her ikisi de 😂
Orucu actiktan sonra ilk once hangisini yapiyorsun
Önce yemek sonra sigara sindire sindire yediğim için ikisini ayrı ayrı yapıyorum çorba içiyorum sigara yakıyorum pilav tavuk yiyorum bu sekilde
O halde sigarisizllk daha cok etkiliyor seni