Yeme & İçme Denizli Pamukkale üni mi Aydın adnan menderes üni mi? Askacaremyok Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi daha kaliteli? Güncellemeler1 yıl Şehir olarak hangisi daha iyidir Güncellemeler1 yıl Şehir olarak hangisi daha yaşanabilir Denizli Pamukkale üni mi Aydın adnan menderes üni mi? Cevapla Deniz Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Denizliden1seyyah Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Pamukkale üniversitesi tabiki bir çok bçlümü kaliteli iyi , hocaları baya donanımlı. Bu arada bölümün neydi senin? 0 2 Yorumla Askacaremyok 1 yıl Üniversiteye hazırlanıyorum Yorumla Denizliden1seyyah 1 yıl paü gel iyi tercih yaparsın Yorumla
hkrtss Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 71% 1 yıl Peygamber efendimizin şerefli atalarından birinin adı adnan olduğu için aydın diyorum onu seç 0 1 Yorumla Askacaremyok 1 yıl Peki Yorumla
Տҽժҽƒ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hangisinin rütbesi daha iyi sıralamaya göre onu seç 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sen hangisinde rahat edeceksen o olmalı 0 0 Yorumla
sksppp2 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Paü deyim daha iyi adü ye göre 0 1 Yorumla Askacaremyok 1 yıl Şehir olarak peki Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hayırlı olsun 0 2 Yorumla Askacaremyok 1 yıl Daha olmadı haha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Pamukkale üniversitesi tabiki bir çok bçlümü kaliteli iyi , hocaları baya donanımlı. Bu arada bölümün neydi senin?
Üniversiteye hazırlanıyorum
paü gel iyi tercih yaparsın
Peygamber efendimizin şerefli atalarından birinin adı adnan olduğu için aydın diyorum onu seç
Peki
Hangisinin rütbesi daha iyi sıralamaya göre onu seç
Sen hangisinde rahat edeceksen o olmalı
Paü deyim daha iyi adü ye göre
Şehir olarak peki
Bölümden bölüme değişir o
Aydın
Hayırlı olsun
Daha olmadı haha
Olsun
pamukkale