Güncellemeler
1 yıl
Hem ben kendime etmiş gibi olayım hem de okuyan kişi okurken kendine etmiş olsun diye birinci tekil kişi ile dua yazacağım. 🌹
Cevap bırak duayı kap; kabul olma garantisi yok ama çıkmaz demeyin şansınızı deneyin. 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bana etme sağol
Bana et
Ya Vedûd! (Çok seven, çok sevilen) Sen, kullarını sınırsızca seven ve sevdirensin. Kalbimi sevgisizliğin, yalnızlığın ve kırgınlığın karanlığından koru. Bana, samimi ve vefalı dostlar nasip et. Gönlümü güzel insanlarla, içimi huzurla doldur. Sevginle yüreğimi ısıt, beni sevdiklerin arasına kat.
Ey Vedûd olan Rabbim! Kalbime kendime ve başkalarına karşı sevgiyle bakabilme gücü ver. İlişkilerimi samimiyet, sadakat ve merhametle güçlendir. Bana içten bir sevgiyle bağlanacak, kalbimi anlayacak bir eş ve hayırlı bir aile nasip et. Sevginle aramızdaki tüm kırgınlıkları gider, kalplerimizi senin aşkınla aydınlat.
El Vedud en çok cektigm zikirdir
👍
Benim için Allahım su kulunu yola getir diye
Ne çıkarsa şansına bakalım : )
Ya Şâfi! (Şifa veren) Sen, her türlü hastalığa şifa veren, dermanı olmayan dert bırakmayan Rabbimizsin. Bedenimde ve ruhumda saklı olan tüm hastalıklara şifa ihsan et. Acılarımı dindir, beni ve sevdiklerimi sağlıklı, güçlü ve huzurlu eyle. Hastalarımıza rahmetinle dokun, içimizdeki tüm sıkıntıları gider.
Ey Şâfi olan Allah’ım! Ruhumun derinliklerinde taşıdığım yaraları da iyileştir. Kalbimdeki hüzünleri, kaygıları, korkuları rahmetinle dindir. Beni zihinsel ve duygusal olarak güçlü kıl, hayata umutla bakmamı sağla. Gözyaşlarımı sevince, dertlerimi feraha çevir.
Yaa duygulandım🥺🥺 çok teşekkür ederim sanki beni ozetlemiş içimdekileri resmen söylemiş
Amin o zaman.
Bana dua et be abi
Bir saniye.
Ya Rezzâk! (Rızık veren) Sen, göklerin ve yerin rızkını veren, her canlının nasibini takdir eden Rahman’sın. Helal ve bereketli kazançlarla rızkımı genişlet, borç yükü altında ezilmemi engelle. Çalışmalarımı hayırlı kazançlara vesile kıl, alın terimle kazandığım her lokmayı bereketlendir. Bana, sevdiklerime ve ihtiyaç sahiplerine yetebilecek kadar bolluk ve huzur ver.
Ey Rezzâk olan Allah’ım! Bana, dünya nimetleriyle imtihan olduğumda sabır ve şükür bilinci ver. Kalbimi mala, mülke esir etme; rızkımı helal yoldan kazanan, infak eden ve paylaşan kullarından eyle. Rızkımı yalnız maddiyatla değil, hayırlı dostlar, huzurlu bir yuva ve gönül zenginliğiyle de arttır.
Amin abicim teşekkür ederim
🤲