Allah ölümün bile Hayırlısını nasip etsin secde anında canımızı alsın. ezan sesleri hiç dinmesin dilimizden dua hiç eksik olmasın kaldığımız namazları yaptığımız ibadetleri kabul buyursun. Nerde bir aç varsa karnını doyursun beklenti içinde olanı beklediğine kavuştursun nefsimizi terbiye etsin dili Kuranlı kalbi imanlı birini nasip etsin inşallah :))
Hayırlı sabahlar Allah kabul etsin. Herkes içinden ne dua geçiyorsa yazabilir mi? Dualarla kimler amin der?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ya Rabbi inançsızlara hidayet ver. İnançlıların imanını artır. Hepimizi ibadet ehli yap. Her an seninle olalım. Derdimiz sen ol. Günahlarımızı bağışla, günah işlemeyecek bir irade ver, nefsimize, dünyaya ve şeytana bizi yenik düşürme, bize galibiyet ver. Dünyayı düzeltebilecek güç ver biz Türk Milletine ve müslümanlara. Ya Rabbi eksiğimiz çok , yardımına muhtacız. Eksiklerimizi gidermek için lütuflarda bulun. Kimimizin sağlığı, kimimizin parası, kimimizin gönlü boş eksiklerimizi senden başka kim tamamlar? Senden başka ilah mı var gidelim. Bizleri var eden sensin. Yardımını esirgeme. Sana sonsuz şükürler ve övgüler olsun. Bizleri biz istemeden yarattın, secde etmekten, dua etmekten, senin yolunda gitmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Üstelik nefsimize, şeytana, dünyaya meylediyoruz bizleri affet. Günahımız çok, hatamız çok, eksiğimiz çok yardımını esirgeme bizlerden. Maneviyatımızı güçlendir, derecelerimizi arttır ve bizi bağışla. Senden başka ilah yok. Kainatın hükümdarı, yaratıcısı, işiteni, göreni, her şeye gücü yeteni sensin. Senden başka kime gidelim. Dualarımızı kabul buyur. Bizlere güzellikler ver. Kainattaki tüm varlıklarına selam olsun. Tüm iyi insanlara gitsin bu duam, inanan veya inanmayan. Amin.
Bu kızın oyununa gelmeyin arkadaşlar.1 ay önce ateizimden ve deizmden dem vurup Türklüğü yüceltiyordu şimdi dini olgulardan dem vuruyor. Tam bir karalamacıdır kanmayın...
Ben bundan gurur duyuyorum müslüman oldum hep söylerim asla ateistleri övmem önceden yanlış yolda olduğumu dile getirdim bu önyargı kalbine ağır gelir hala türkü överim
Elhamdülillah Müslümanım dinimi sorgulamak sana kalmadı çok şükür doğruyu buldum beni dinden soğutmaya çalışan çakma müslüman Allah senin de duanı kabul etsin