Güzellik & Bakım Jilet tahrişi nasıl iyileşir? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Jilet tahrişi, kesiği ve acısı nasıl iyileşir, ne yapılırsa çabuk geçer?#EdamedaSesu 🌸 #Sesu Güncellemeler+1 yıl Günce Jilet tahrişi nasıl iyileşir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 584 cevap paylaştı. Bepanthol veya hametan krem kullan 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Sanırım krem sürmek iyi gelebilir. alerji varsa abla dikkat et bence veya o bölgeye buz uygula biraz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Nasıl iyileşir bilmem ama en azından ilk gün sudan uzak tutun sonraki günler ilk suyla tahriş olan yeri ovun 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Mümkün değil ki, o halde denize girdim, ağzıma etti acısı.Sonra akşam duş aldım yani su ile hep temas halinde :7 Yorumla Edameda06 +1 yıl :( Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl rengi ilk kızarıp sonra karardı mı benim maalesef ki öyle oldu 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hiç bir şey yok görüntüde, sadece acıyor deodorant sıkınca ve deniz suyu da fena yaktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim baya izi kaldı geçmiş olsun Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl Oy kıyamam ne fena yakmıştır. Tahrişin olduğu yerlere ilgili kremlerden sürebilirsin Yorumla Edameda06 +1 yıl Teşekkürler 🌸 Yorumla
k3dimiyavd3di Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Kaliteli bir nemlendirme oranı yüksek kremle geçebilir. 1 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bepanthol baby pişik kremi sürdüm Yorumla k3dimiyavd3di +1 yıl Bioderma atoderm intensive baume white öneririm Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla k3dimiyavd3di +1 yıl Bir şişesi 660 TL ama değer cidden. Yorumla Edameda06 +1 yıl Kaç ml? 🙄 Yorumla k3dimiyavd3di +1 yıl 500 milimlik şişesi 660 TL Yorumla Edameda06 +1 yıl Anladım 👍🏻 Yorumla
yalandünya4242 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl sarı kantaron yağı çabuk iyileşir 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kararır öyle jilet felan yapma 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben bilmiyodum abi tamam sağol... Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Edaaa hahah Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Sana bir şey soracaktim yine aksisin he Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bepanthol veya hametan krem kullan
Sanırım krem sürmek iyi gelebilir. alerji varsa abla dikkat et bence veya o bölgeye buz uygula biraz
Nasıl iyileşir bilmem ama en azından ilk gün sudan uzak tutun sonraki günler ilk suyla tahriş olan yeri ovun
Mümkün değil ki, o halde denize girdim, ağzıma etti acısı.
Sonra akşam duş aldım yani su ile hep temas halinde :7
:(
rengi ilk kızarıp sonra karardı mı benim maalesef ki öyle oldu
Hiç bir şey yok görüntüde, sadece acıyor deodorant sıkınca ve deniz suyu da fena yaktı
Benim baya izi kaldı geçmiş olsun
Oy kıyamam ne fena yakmıştır. Tahrişin olduğu yerlere ilgili kremlerden sürebilirsin
Teşekkürler 🌸
Kaliteli bir nemlendirme oranı yüksek kremle geçebilir.
Bepanthol baby pişik kremi sürdüm
Bioderma atoderm intensive baume white öneririm
Tamam teşekkür ederim
Bir şişesi 660 TL ama değer cidden.
Kaç ml? 🙄
500 milimlik şişesi 660 TL
Anladım 👍🏻
sarı kantaron yağı çabuk iyileşir
Sabun iyi geliyor.
Kolonya sür tebeşir tozu sür geçer
Kararır öyle jilet felan yapma
Ben bilmiyodum abi tamam sağol...