Bu durumdayım daha alalı 1 saat oldu yarına daha çok artacak sıkıldım bu durumdan ne yapmam gerekiyor

Aynı durum bende de oluyor. Ağda deneyebilirsin kökten alıyor ve uzun sürüyor tekrar çıkması. Ama illa jiletle alacağım diyorsan da almadan önce nemlendirici kullan vücut için olanlardan ya da aloe vera kullan.
Cevap
15Cevap
Ne yapmaya calisiyorsan pek de basaramamissin zaten epilasyon yaptır kökten çözüm jilet kullanmak zararli zaten
Lazer yaptir demek cok kolay ne kadar pahali oldugunun farkinda degilsin sanirim
Evet o da var ama bu iskenceden de kurtulmak guzel olur
Krem kuulan veya traj losyonu felan sür başta fazla köpük sürmüyormusun
Duş jeli sürüp köpürtüyorum kuru almıyorum
Farklı jiletlere yönelebilirsin önerimi atmamı ister misin ben de sipariş verdim bugün
Atabilir misin
www.trendyol.com/.../comfort-glide-breeze-tiras-makinesi-2-yedek-baslik-p-103702 yorumlarına güvenip sipariş verdim bakalım
Teşekkürler
Neresi bura bilmiyorum ama acil epilasyona ihtiyacın var
Nivea mavi kremden kullanabilirsin. Anladığım kadarıyla burası vajina üst bölgesi. Alt tarafını jiletle nasıl alıyorsun?
Alt tarafinida jiletle aliyorum iste
İyi de dudaklar falan zarar görmeden nasıl başarabiliyorsun? Bu arada jiletle yeni alınmış hali çok hoş gözüküyor fotoğrafta
İlk makasla kılları kısaltıyorum ondan sonra jiletle yavasca aliyorum alt bolgeleri. Kisa olunca daha iyi aliyor.
Gerçekten çekici gözüküyor. Keşke tanışabilseydik
huu
öhöm öhöm
öksürük tuttuuu
🤢🤢 jilet kullanma bi daha
Ağda çok acıtıyor yapıcak birşeyim yok şu an lazere gidemiyorum
Bebek pudrasi kullan bi de alisinca hic acimiyor
Tam olarak neren burası
Vajina
Her epilasyon sonrası nemlendirici kullanmak sart
Bacım hangi jileti kullanıyorsun
terse alma çıkış yönüne doğru al
Neresi burası hangi bolge
Vajina
Kaç yaşındasın baya kötü olmuş
Burası neree
Bikini bölgesi
He bizim en sevdiğimiz yer jiletle alma
Peling yap
Az uzak çekeydin
ters alıyosun alma
Bacakların mi böyle
Hayır bikini bölgesi
Jilet çok kötü yani bu şekilde olması tahriş etmesi normal ben bile makina kullaniyirum benimki sarı kıllar 😄
Yıllardır böyle alıyorum ağda çok kötü acıtıyor yapabileceğim bir şey yok
Ya bakınca içimden ne geldi biliyormusun o batık siyah noktaları çıkarmak patlatmak 😊
S.. g 0rsb cocu
Ama bu bir hakaret bak
Balsan kullan
Hormon tedavisi al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?