Güzellik & Bakım Kol tüyleri için sarartıcı krem kullanır mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yoksa yok etmek daha mı avantajlı?#EdamedaSesu - #Sesu Güncellemeler+1 yıl Güncel soru 🙋♀️ Kol tüyleri için sarartıcı krem kullanır mısınız? Cevapla Krem Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Hayır kullanmam. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ergenken kullanmıştım garip yani zaten tüylerim sarıydı 😀 sonra bu sayede açık kahverengine döndü 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben de ergenken kullanmıştım sarı olduğu halde 😂
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Yok etmek daha mantıklı ama o da kesin çözüm değil diyorsun 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Onu bari boyamayın ya 😂 1 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Boya değil Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Rengini degıstırıyor sonuçta öyle değil mı? Yorumla Edameda06 +1 yıl Rengini açıyor Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eee açınca ne oluyor ki Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Of boş ver kanka xd Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tüh be göğsümde ki kılları sarartacaktım 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 🤣 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kullanmam, zaten kara.. 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kara olduğu için kullanılır işte 🤣 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Karartıcı diye okumuşum ya.. :/Esmer tene sarı tüy olmaz bence.. 😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet senin öyle kalsın 😀 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Sağ ol.. 😄 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hayır gereksiz. kaşlarıma sürerim çok güzel oluyor 1 0 Yorumla
kusurunabakarım Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl gereksiz alırım ya da almam yani ne gerek var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır kullanmam.
ergenken kullanmıştım garip yani zaten tüylerim sarıydı 😀 sonra bu sayede açık kahverengine döndü
Ben de ergenken kullanmıştım sarı olduğu halde 😂
Yok etmek daha mantıklı ama o da kesin çözüm değil diyorsun
Onu bari boyamayın ya 😂
Boya değil
Rengini degıstırıyor sonuçta öyle değil mı?
Rengini açıyor
Eee açınca ne oluyor ki
🤣 Of boş ver kanka xd
Tüh be göğsümde ki kılları sarartacaktım 😂😂
🤣 🤣 🤣
Kullanmam, zaten kara..
Kara olduğu için kullanılır işte 🤣
Karartıcı diye okumuşum ya.. :/
Esmer tene sarı tüy olmaz bence.. 😄
Evet senin öyle kalsın 😀
Sağ ol.. 😄
Hayır direkt yok ediyorum ben