Bu aradaa yararlarını araştırdım kulağa cazip geliyor😃👇
salyangoz kremi, kırışıklıklar ile mücadele etmede ve yaşlanma etkilerinin geciktirilmesine yardımcı olur. Sivilce oluşumuna ve sivilcelerin neden olduğu lekelerin ortadan kalkmasına yardımcı olur. Güneş lekeleri ve doğum sonrası cilt çatlaklarının giderilmesine yardımcı olur.
Cilt güzelliğiniz için salyangoz kremi kullanır mısınız?
Kremini değil de bir ara çok sabun kullanıyordum o zaman salyangoz özlü, inci tozlu, keli sütlü, narlı, yeşilçaylı bir sürü sabun kullanmıştım baya da uzun gidiyor. Alaçatı'ya yolum düşerse tekrar doğal sabun alacağım oradan. 😊
Bilmiyorum yaaa aklımı çok kurcalıyor ayda bir cilt bakımına gidiyorum geçen gittiğimde çalışan bayan önerdi ama istemedim ya doğrusu tiksiniyorum ama tam karar da veremiyorum
Geçmiş olsun.. ben destek almadan kendi teşhisimi koydum bunu da youtube videolarından yardım alarak aştım. Borderline içinde vardır izleyip uygularsan aşabilirsin baya faydası olur. Okb çok fena insanı iç savaşa sürüklüyor resmen
El yıkama bir ara bende aşırı vardı ya dk başı el yıkama isteği olurdu sanki elimde birsürü mikrop var gibi. Sonra kendime dur dedim ve eskiye göre az.
Şuana kadar olmadıysan ne mutlu : d bu sadece sende, bende değil bir çok insan psikologa görünsün 10 kişiden 8 i teşhis yer net başlıca sebebi şu telefonlar aslında
Bunlar da büyük etken tabii ki ama telefon denen illetin faktörü de büyük. Aldatmalar, güvensizlikler, asosyallikler vs insanları düşüncelere, üzüntülere düşürüyor sonuç psikoloji iptal